Tarih: 21.02.2012 15:14

Oku-kazan projesi'nde ödül töreni!

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve bu yıl farklı bir boyut kazanarak oku-kazan ve anlat adında düzenlenen projede öğrenciler ödüllerini aldılar. Sosyal sorumluluk ve eğitici projeler arasında önemli bir yer edinen oku-kazan projesine yeni bir özellik daha ekleyerek oku-kazan ve anlat adında 5.’sini düzenleyen Çayırova Belediyesi, ödül törenini Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirdi. 

 

 

ÇOCUKLAR OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANACAK

 

 

Çocuklara okuma alışkanlığını aşılamak, çocukların okuduğu kitaptan bilgi kazanmasını ve bu bilgiyi kullanmasına katkı sağlamak, çocuklara kitap okumanın toplum tarafından önemsendiği mesajını vermek, küçükte olsa her evde bir kütüphane oluşturmak ve çocukların kütüphane ve bilgi evleri gibi eğitim amaçlı alanlara alıştırmak adına geliştirilen proje her yıl olduğu gibi bu yılda amacına ulaştı. 01 Kasım 2011-31 Ocak 2012 tarihleri arasında 3 ay boyunca kitap okuyan ve kendi el yazıları ile yazdıkları özetleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne getiren çocuklar arasından seçilen eser sahipleri ödüllerini aldı. 

 

 

HEDEF OKUYAN BİR NESİL

 

 

Fikir üreten, düşünen, düşündüğünü ifade edebilen ve yanlış bilgi ile doğru bilgiyi ayırabilen fertlerin sayısının artmasının hedeflendiği proje kapsamında çocukların kitap okuma alışkanlığının kazandırılması hedefine ulaşan Çayırova Belediyesi düzenlenen ödül töreninde MP3 Müzik Çalar ve kitap ile çocukları ödüllendirdi. Kasım ayında başlatılan ve 30 Ocak’ta sonuçlanan oku-kazan ve anlat projesi çerçevesinde düzenlenen ödül töreninde öğrenciler ödüllerini belediye yetkilileri ve katılımcılardan aldılar.  Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Akbaba ve belediye meclis üyesi Fikriye Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —