• BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Okan Buruk: Hedefimiz en az 20 puan

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor maçı ile birlikte kendilerini zorlu bir fikstürün beklediğini ve ilk yarının sonuna kadar toplayabilecekleri maksimum puanı almaya çalışacaklarını söyledi.

SPOR 12.10.2018 14:26:00 0
Okan Buruk: Hedefimiz en az 20 puan

Çaykur Rizespor, milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan idmana milli takımlarda yer alan ve sakatlıkları bulunan futbolcular katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Okan Buruk, milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade ederek, "Konyaspor maçı ile birlikte çok zorlu bir maratona giriyoruz. Bu maçın ardından Beşiktaş ve Göztepe deplasmanlarına gideceğiz. Önümüzde zorlu bir maraton var. Son Kayserispor maçı bizim açımızdan istediğimiz gibi gitmedi. Oyun içerisinde değerlendirilince 1 puan kötü olarak düşünülmeyebilir ancak 3 puan da alabilirdik. Puan kaybının yanında hem sakatlanan hem de cezalı duruma düşen oyuncularımız oldu" dedi.

Göreve başladıklarından bu yana takımla ilk defa bu kadar uzun bir arada olduklarını söyleyen Buruk, "Milli takım arasının bize iyi geleceğini düşünüyoruz. Takımın fiziksel anlamdaki eksikliklerini tamamlamaya çalışacağız. Bunun yanında bir hazırlık maçı yapacağız. Bu hazırlık maçında oynamayan oyuncularımızın son durumunu göreceğiz. Bunun yanında oyuncularımızı yeni mevkilerde deneme şansımızı olacak" diye konuştu.

İlk yarının sonuna kadar önlerinde oynanacak olan maçlar hakkında Buruk şu değerlendirmelerde bulundu: "İlk yarının sonuna kadar ne kadar puan toplayabileceğimizi şu anda hesaplamak çok zor. Bazen kolay gözüken bir fikstürden daha az, zor gözüken fikstürden daha fazla puanlarla çıkabiliyorsunuz. Ligin başında Rizespor'un fikstürüne baktığımızda birbirine daha denk takımlarla oynadığını görüyoruz. Bu fikstürde alabileceğinden az puanla kapattı. Şimdi daha zorlu bir sürece giriyoruz. Buradan alabileceğimiz en yüksek puanları almaya çalışacağız. Hedefimiz en az 20'li puanları yakalamak. Bunu başarabilirsek kendi adımıza çok iyi olacak."

Buruk, gelecek haftaları düşünürken maç içerisinde yaşanan beklenmedik durumların da göz önünde tutulması gerektiğini belirterek, "Önümüzdeki haftalara bakarken maç içerisinde gelişen bazı durumları hesaplayamıyorsunuz. Geçtiğimiz hafta maçın başında Umar'ın sakatlanması ve Samudio'nun kırmızı kartla cezalı duruma düşmesi gibi olumsuzluklar yaşanıyor. O bölgede zaten 3 oyuncumuz vardı, 2 tanesi eksildi ve sadece Süleyman kaldı" ifadelerini kullandı.

Dilovası faciasında iddianame hazırlandı: Sanıklar ’olası kast’la yargılanıyor

Beşiktaş, Trabzon’a geldi

Karsan’dan meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak hamle

Kırklarelispor hükmen galip

Hüseyin Eroğlu: "Önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz"

Bolu’da takla atan otomobil metrelerce sürüklendi

Başkale’de sis etkili oldu

Kütahyaspor sahasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı

CHP Genel Başkanı Özel: "Asgari ücret veren için 29, alan için 39 bin lira olmalı"

Antalya’da 7’nci sınıf öğrencisine akran zorbalığı iddiası

Motosiklet sürücülerine ceza yağdı

Eskişehirspor, Kütahya’dan 1 puan ile dönüyor

Hisarcık’ta umre kafilesi dualarla uğurlandı

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 0 - Alanyaspor: 0 (İlk yarı)

Trendyol 1. Lig: Özbelsan Sivasspor: 1 - Çorum FK: 1

MHP Kemalpaşa, şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Sanayi sitesinde alacak-verecek kavgası: 4 yaralı

Muş’ta kar ve tipi nedeniyle kapanan 26 yerleşim yeri ulaşıma açıldı

Eczacıbaşı Dynavit, Göztepe’ye set vermedi

Cizre’de 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, çift dallı eğitimle hem eğleniyor hem öğreniyor

Recep Uçar: "İç sahada 3-0 gibi net skorla güzel galibiyet aldık"

Bursa’da nacakla oynayan çocuğun parmağı kopma noktasına geldi

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 0 - Corendon Alanyaspor: 0 (Maç devam ediyor)

Avcılar’daki kazada hayatını kaybeden kişi toprağa verildi

İGF Başkanı Osman Koca oldu

Altyapı çalışmaları tamamlandı, sokak sıcak asfalta kavuştu

Görele’de trafik kazası: Otomobil alev aldı

Biga’da 43 kilometrelik asfalt yol çalışması tamamlandı

Çanakkale’de Su Ürünleri Kontrol ve Denetim Merkezi Projesi hayata geçiriliyor

Atila Gerin: "İstediğimiz hiçbir şeyi yapamadık"

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.