Tarih: 24.06.2022 23:14

Öğretmenevi rezervasyonları

Facebook Twitter Linked-in

Yazın gelmesiyle, Antalya ve deniz kenarında olan ilçelerindeki öğretmenevi rezervasyonlarında talep yoğunluğu yaşanıyor. Antalya'nın tarihi ve turistik bir kent olması, gerek yerli gerek yabancı tatilcilerin ve geziseverlerin ilgisini her dönem çekmişti çünkü hem ilçeler hem de kent merkezi şahane sahillerle, muhteşem doğal güzelliklerle ve binlerce yıllık tarihi eserlerle donanmıştır.

Antalya'da tatil yapmayı düşünenler için otellerin fiyatları ciddi bir tatil bütçesi gerektirir. Yüksek bütçeleri olmayanlar, daha uygun konaklama seçeneklerini araştırırlar. Bu noktada öğretmenevi fiyatlarının diğer otellere göre daha uygun olması, öğretmenevlerinde artık vatandaşların da kalabiliyor olması ve özellikle aileler için güvenli tatil ortamları sağlaması nedeniyle, öğretmenevleri en alternatif ucuz tatil seçenekleri arasında üst sıralarda yer alır.

Antalya'da en çok rağbet göre öğretmenevleri arasında, kent merkezine yakın olan Antalya Öğretmenevi yer alır. Deniz kenarında turistik bölge öğretmenevleri arasında en çok rağbet göre öğretmenevi ise Alanya Öğretmenevi'dir. 2022 Antalya Öğretmenevi fiyatları ; yaz döneminde oda özelliklerine göre kişibaşı 300 TL ile 750 TL. arasında değişmektedir. (KDV ve Kahvaltı dahildir.)

Alanya Öğretmenevi fiyatları ise, 2022 yılı Haziran-Temmuz dönemlerde fiyatlar, oda özelliklerine göre kişibaşı 250 TL. - 900 TL. arasında değişmektedir. (KDV ve Açık Büfe Kahvaltı dahildir.)

Gerek Antalya Öğretmenevi ve Alanya Öğretmenevi olsun, gerek sahil kenarındaki diğer öğretmenevlerinde kalmayı düşünüyorsanız, dikkat etmeniz geren nokta ise erken rezervasyon yaptırmanızdır çünkü öğretmenevlerine talep çok yüksektir ve otel kontenjanları hemen dolmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —