Tarih: 19.10.2012 16:03

Öğretmen öğrencisinin kolunu ısırdı!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze'de meydana gelen olay büyük şaşkınlık yarattı. Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi üzerinde yer alan Ülkem İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Medine Aytaç (8) akşam okul çıkışında diğer bir sınıfın öğretmeni tarafından sol kolundan ısırıldı. Küçük çocuğu bayan öğretmenin elinden annesi kurtardı.

İddialara göre olay şöyle meydana geldi

 

 

Birden kolunu ısırdı

 

 

15 Ekim Pazertesi günü Gaziler Mahallesi’nde bulunan Ülkem İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Medine Aytaç (8) ve aynı okulda birinci sınıfa giden kardeşi Can Ali ile (6) birlikte okul çıkışında kapının önünde kendilerini almaya gelen anneleri Züleyha Aytaç (31) beklerken yanlarına gelen aynı okulda sınıf öğretmenliğini yapan Evrim Arca’nın birden küçük Medine’ye bir tokat vurduktan sonra sol kolundan ısırmaya başlar. O esnada okula çocuklarını almaya gelen anne Züleyha Aytaç koşarak kızı Medine’yi döven Evrim Arca’nın elinden kurtarır. Bir başka sınıf öğretmeni tarafından darp edilip kolundan ısırılarak yaralanan 8 yaşındaki Medine ve 6 yaşındaki Can Ali gözyaşları içersinde annesi tarafından eve getirilirler. Okulda kızının başına gelenleri telefonla eşi Hüseyin Aytaç (37)’a bildiren anne eşinin de işten eve gelmesiyle birlikte kızlarını ilk önce Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne götürerek burada tedavisini yaptırdılar ve darp raporu aldıktan sonra Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Mutlu Kent Polis Karakolu’na giderek öğretmen hakkında şikâyetçi oldular.

 

 

 

Baba ’’Çocuklarım rüyalarından ağlayarak uyanıyorlar’’

 

 

Çocukların babası Hüseyin Aytaç ’’Kızım Medine’yi darp edip birde sol kolundan ısıran öğretmeni gerekli yerlere şikayet ettik. Kızım Medine ile kardeşi Can Ali olaydan sonra bir türlü okula gitmek istemiyorlar. Geceleri çocuklarım uykularından ağlayarak uyanıyorlar. Çocuklarımın psikolojileri bozuldu. İki gündür korkularından okula gitmiyorlardı. Durup dururken ağlıyorlar’’ dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —