Tarih: 07.12.2015 10:54

ÖĞRENCİLERİN ŞEVKİ DEMİRCİ'YLE RÖPÖRTAJI

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi Bilgievinde eğitim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti. Öğrenciler bilgievindeki değerler eğitiminde gördükleri Adalet konusu hakkında başkan Demirci ile röportaj yaptı.

Çayırova Belediyesi bünyesinde hizmet veren Türkan Göktürk Bilgievi öğrencilerinden başkan Demirci’ye ziyaret. Birçok alanda gördükleri eğitimlerin yanı sıra değerler eğitiminde de işledikleri Adalet konusu hakkında başkan Demirci’ye sorular soran öğrenciler, belediye hizmetlerinin işleyişi hakkında da bilgiler aldı.

‘ADALET HAKKIN GÖZETİLMESİDİR’
Çocukların bu tür anlamlı ziyaretlerinden her zaman memnun olduğunu ve Bilgievlerinde verilen eğitimlerin sayesinde güven kazanan çocukları görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, çocukların sorularını samimiyetle cevapladı. Kendisini ziyarete gelen öğrencileri kapıda karşılayan Demirci, çocuklara çikolata ve meyve suyu ikram etti. Çocuklara Bilgievi öğretmenlerince verilen Adalet konulu ödevin sorularını birer birer yanıtlayan Demirci, Adalet’in yaşamın her anında olduğunu belirtti. Evde, okulda, işte ve tüm hizmet kurumlarında adaletin olması gerektiğine vurgu yapan Demirci, “Öncelikle siz değerli çocuklarımızı eğiten başta ailelerinizi ve öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Gelecek Türkiye’mizin değerleri de sizlersiniz. İyi bir eğitimle başarılı bireyler olacaksınız" dedi. Adalet kelimesinin anlamına inildiğinde dünya da yaşayan her canlının yaşamında yer alan bir kelime olduğuna dikkat çeken Demirci, “Biz insanlar hayatımızı adaletli bir şekilde yaşamalıyız. Ben bir belediye başkanı olarak Çayırova’mızın her bir karışına adaletli bir şekilde hizmet götürmeye çalışıyorum. Çünkü adalet, hakkın gözetilmesi ve yerine getirilmesi anlamına gelmektedir. Bizlerde Çayırova halkımıza hizmet ederken, onların haklarına sahip çıkıyor ve her bir mahallemize adaletli bir şekilde hizmet ediyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —