Tarih: 10.10.2012 10:50

Öğrencilerin ikinci adresi Halk Kütüphanesi!

Facebook Twitter Linked-in

Okulların açılmasıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Halk Kütüphanesi ilköğretim okulu ve lise öğrencilerinin akınına uğradı. Her gün yüzlerce öğrenci kütüphanede hem ders çalışıyor hem de kütüphanedeki kitaplardan faydalanıyor.

 

 

 

SESSİZ VE HUZURLU BİR ORTAM

 

 

 

Kocaeli’de eğitime verdiği katkılarla dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi vatandaşların istediği kitaplara rahatça ulaşabileceği Halk Kütüphanesi’ni hayata geçirdi. İnternet sisteminin yanı sıra öğrencilerin rahatlıkla günlük derslerini yapabildiği Halk Kütüphanesi günde yüzlerce kişiye ev sahipliği yapıyor. Kütüphaneye öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş gelerek sessiz ve huzurlu bir ortamda kitap okuma fırsatı buluyor.

 

 

 

KİTAP HEDİYE EDİLİYOR

 

 

Bilgilerini arttıran konularda araştırmaya ve okumaya gayret ettiklerini belirten ilköğretim öğrencileri, “Arkadaşlarımızı da buraya çağırıyoruz. Burası sakin ve çok dinlendirici bir ortam. Kitap okuyarak hayatımızı olumlu yönde değiştirebiliriz” şeklinde konuştular. Büyükşehir Belediyesi Halk Kütüphanesi hakkında bilgiler verilen öğrencilere kitap hediye ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —