Tarih: 11.04.2012 15:30

Öğrencilerden "Öğretmenimizi geri istiyoruz" dilekçesi"

Facebook Twitter Linked-in

Edinilen bilgiye göre, Namık Kemal İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni Ali Çelik hakkında, bir öğrencinin saçını çektiği iddiası ile soruşturma açıldı. Soruşturma devam ederken Çelik, Aydoğdu İlköğretim Okulu’na tayin edildi. Bu duruma tepki gösteren öğrenci ve veliler, öğretmenleri için dilekçe topladı. 150 dilekçe veliler tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

 

 

 

Öğretmenlerinin güler yüzlü ve şakacı olduğunu söyleyen Beyzanur Çetin, “Öğretmenimizin, onun için topladığımız dilekçelerden haberi yok. Türkçe öğretmenimiz Ali Çelik, 30 senesini öğretmenlik mesleğine vermiş, çok kıymetli bir hocamız. Öğrencileri olarak öğretmenimizin, sadece bir velinin verdiği şikayet dilekçesi ile okulumuzdan alınmasını doğru bulmuyoruz. Öğretmenimizin tekrar okulumuza atanmasını ve derslerimize girmesini istiyoruz” dedi.

 

 

 

Çocuklarının öğretmenlerine haksızlık yapıldığını söyleyen veli Fatma Damat ise, “Öğrendiğimiz zaman çocuklarımız gibi biz de şok olduk. Veliler olarak bizler de öğretmenimizin arkasındayız. Haksızlık yapıldı öğretmenimize. Şikayet eden veli de bir polis memuruymuş. Bir tek şikayet dikkate alınarak, bir tek dilekçe ile öğretmenin okuldan alınıp başka bir okula atanması çok büyük bir haksızlık. Okulların kapanmasına iki ay kaldı, çocuklara yazık değil mi? 30 yıllık bir öğretmen Ali Bey. Yani ömrünü eğitime ve öğrencilerine adamış biri. Öğrencileri tarafından da çok seviliyor” diye konuştu.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —