Tarih: 21.09.2012 16:18

Öğrenci servislerine sıkı takip!

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ'ın Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, okulların açılması ile beraber öğrenci servislerini adeta takibe aldı. Öğrenci servislerini tek tek kontrol eden polis ekipleri araçları hem fiziki yönden hem de evrak yönünden denetliyor. 

 

 

 

2012 - 2013 Eğitim - Öğretim yılının başlamasıyla birlikte trafiğe çıkan öğrenci servisleri üzerinde denetimlere başlayan Çorlu polisi, okulların açıldığı ilk günden bu yana denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Çorlu şehir merkezinde bulunan okulların çevresinde uygulama noktaları oluşturan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri öğrenci servis araçlarını denetime tabi tutuyor. Araçları ve sürücüleri evrak yönünden inceleyen polis ekipleri, araçlarda bulunması zorunlu olan emniyet kemerleri, okul taşıtı yazıları, dur levhaları ve benzerlerini de kontrol ederek bulunup bulunmadığına bakıyor.

 

 

 

Pek çok ailenin tercih ettiği öğrenci servislerinin öğrencilerin güvenliği açısından denetimden geçirilmesi, velileri de memnun ediyor. Okul önleri ve okulların çevrelerinde periyodik olarak gerçekleştirilen öğrenci servisi uygulamasını yerinde bulunan veliler: “Denetimler arttırılarak sürdürülmeli. Belirlenen kurallara uymayanlar cezalandırılmalı. Bu sayede yaşanabilecek kazaların önüne geçilebilir” dediler.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —