Tarih: 03.07.2012 10:21

“Öfke Kontrolü Eğitimi” başladı!

Facebook Twitter Linked-in

Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından Mart-Nisan 2012 döneminde kabul edilen “Öfke Kontrolü Eğitimi” başladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü şu bilgileri verdi:

 

 

 

"İlçemizde görev yapan Müdür yardımcıları, Rehber Öğretmenler ve disiplin kurulunda görev alan toplam 100 öğretmenin katıldığı eğitim, 04.07.2012 Çarşamba günü saat:17.00’da sertifika dağıtım töreni ile sona erecek.

 

 

 

Öfke Kontrolü Eğitiminin açılış programına İlçe Kaymakamımız Sayın Osman ATEŞ, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Halit UÇAR, GTO yönetim kurulu üyesi İbrahim ÇİÇEK, eğitim yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

 

 

 

Programın açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürümüz Ali ÖZTOSUN; Kurum olarak toplumun ortak sorunu haline gelen konularda çözüm önerileri üreterek öğretmenlerimizi ve halkımızı bilinçlendirmeyi ve bilgilendirmeyi düşündüklerini bu nedenle böyle bir projeyi gerçekleştirdiklerini söyledi. Projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen AR-GE biriminde görev yapan personele, destek veren herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ederek projenin hayırlı ve faydalı olmasını diledi."

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —