Tarih: 08.12.2016 13:28

Ofis ve konutların Bir Arada Olduğu Projeler Artıyor

Facebook Twitter Linked-in

Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde ofis seçenekleri her geçen gün hızla artıyor. İhtiyaca göre kiralık veya satılık ofis bulmak gittikçe kolaylaşıyor. Ulaşımın rahatlığı ve konfor ise taviz verilmeyen kriterlerin başında geliyor.

Ancak son zamanlarda yeni bir konsept daha tercih edilir oldu, bu da hem konut hem ofislerin bir arada olması. Bu sayede bir proje ile farklı beklentilere hitap etmek ve bir yaşam merkezi oluşturmak mümkün hale geliyor. Bu sayede kişiler kentin enerjisinden uzaklaşmadan yaşayabiliyorlar.  

Evet ofis ve konutların bir arada olduğu projeler artıyor. Çünkü artık zaman ve konfor daha da öncelikli hale geliyor. Ev ve ofisin bir arada olması insanların kendilerine daha fazla zaman ayırabilmesini sağlıyor ve stresi azaltıyor. Bu tür yapıların sadece konut ve ofis olarak değerlendirmek de hatalı bir yaklaşım olacaktır. Çünkü bu tür yapılar artık yaşam alanı olarak benimseniyor. Bazılarında sinema salonlarından alışveriş merkezlerine, hatta buhar ve masaj odalarına kadar alternatifli seçenekleri dahi bulunabildiğinden insanlar İstanbul’u tek mekanda yaşayabiliyorlar.

Ofis ve konutların bir arada olduğu projeler beraberinde asistanlık hizmeti, güvenlik hizmeti ve konfora yönelik tüm teknolojik olanakları da sunuyor. Uluslararası metropollerde gün geçtikçe yaygınlaşan bu prestijli yapılanma artık ülkemizde de sıklıkla tercih ediliyor. Yeni trend ile ev ve işin yakınlığı hissedilirken aynı zamanda şehirde yaşamanın enerjisi bir arada yaşanıyor. Hatta ulaşım araçlarına olan yakınlık da tercih nedenlerini etkileyen bir diğer unsur olarak gösteriliyor.

 

Kaynak: Tahincioğlu

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —