Tarih: 15.01.2019 16:11

Ödemelerde Güveni Paykasa İle Yakalayın

Facebook Twitter Linked-in

Özellikle internet üzerinde yoğun bir şekilde zaman geçiriyor olmamız ve artık alışverişlerimizi dahi sitelerden yaparak, daha uygun maliyetler ile alışveriş yapmanın kolaylıklarını yaşıyor olmamız nedeni ile bu gibi internet alışverişleri için, her zaman güvenli yöntemleri kullanmanız gerekmektedir. Yurt dışı üzerinden hangi site olursa olsun, kredi kartı bilgilerinizi kaptırmanız durumunda, ya da kişisel bilgilerinizin kötü amaçlı kişilere geçmesi durumunda, ne yazık ki büyük zarar görebilirsiniz. Ancak ödeme için sanal kartları kullanmanız durumunda, çok daha güvenli bir şekilde ödeme yapmanızın mümkün olmasından dolayı, başta alışveriş siteleri olmak üzere, oyun sitelerine ödemeler yapmak için de artık paykasa sanal kartlarını kullanmaya başlayabilirsiniz.

https://gercekkart.com/wp-content/uploads/2017/11/gercekkart-bitcoin.png

Resmi Paykasa Satış Sitesi

Özel olarak geliştirilmiş olan ve kırılmaz güvenlik kodu ile güvenli bir şekilde ödeme yapmanızın mümkün olmasından dolayı, sizde artık hızlı bir şekilde ödemeler yaparak, işinizi şansa bırakmadan sanal kartın avantajlarını yaşayabilirsiniz. Ülkemizde yoğun bir şekilde kullanılan paykasa sayesinde, güvenli bir şekilde ödeme yapmanın mümkün olmasından dolayı, sizde mutlaka paykasa kart ile istediğiniz miktarlara göre ödemeler yapmaya başlayabilirsiniz. Bu kartın bir çok avantajının bulunduğu gibi, en önemli avantajı belirli miktarlarda olması, kişisel bilginizi vermemesi ve kırılmaz olmasıdır. Artık paykasa kart ile sizde ödeme yapabileceğiniz için, kartınızı almak için hemen www.gercekkart.com sitesine girebilirsiniz.

https://www.gercekkart.com/wp-content/uploads/2018/12/csgo.png

Paykasa Güvenli Ödeme Sistemi

İngiltere'de üretilen paykasa kartlarını, ülkemizde kart olarak değil, pin kodu olarak alabiliyoruz. Sonuçta firmanın kartları elinde bulundurmasından dolayı, güvenli bir şekilde kartın pin kodu ile işlemlerinizi yapabildiğiniz için, artık sizde işinizi şansa bırakmamış olacak ve her türlü ödemenizi güvenle yapabileceksiniz. Hemen paykasa kart sitesinden kart miktarlarını görebilirsiniz.

https://www.gercekkart.com/wp-content/uploads/2018/12/steam.png

Güncel Kurdan Paykasa Alın

Güncel kur üzerinden, yuvarlanmış rakam ile paykasa kartını alacağınız için, 7/24 hizmet veren ve sadece bir kaç dakika içerisinde pin kodunu tarafınıza ileten paykasa kart resmi firması ile sizde artık güvenli bir şekilde ödemelerinizi yapmaya başlayacaksınız. Bunun için www.gercekkart.com sitesine girerek işlemlerinizi yapmaya hemen başlayabilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —