Tarih: 10.04.2012 17:52

OÇEM'e destek gecesi!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi aile birliği tarafından "Otizm Farkındalık Ayı" nedeniyle Eskihisar'da destek gecesi düzenliyor. Gece 27 Nisan Cuma akşamı Old Castle Hotel'de gerçekleşecek.

 

 

''FARKINDA MISINIZ'' KAMPANYASI 

 

 

Birleşmiş Milletler'in (BM) otizme dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla 2 Nisan'ı ''Dünya Otizm Farkındalık Günü'', Nisan ayını da ''Otizm Farkındalık Ayı'' olarak ilan ettiğini belirten Gebze Otistik Çocuk Eğitim Merkezi (OÇEM) aile birliği üyeleri vatandaşların bu tür çocuklara daha duyarlı davranmalarını istediler.

 

 

DESTEK GECESİNE DAVET

 

 

OÇEM'i ve Otizm'i daha iyi anlatabilmek ve seslerini duyurabilmek için destek gecesi organize ettiklerini belirten Okul aile birliği üyeleri Gebze'de çok sayıda otistik çocuk olduğunu ancak bunların yeterli ilgiyi görmediklerini belirttiler. Türkiye'de 12 eğitim merkezinin olduğunu ve bunlardan bir tanesininde Gebze'de olduğunu söyleyen okul aile birliği üyeleri Nurten Aydın, Kadriye Vatansever Barış, Nesrin Yılmaz ve Dilek Özdemir 2007 yılında kurulan OÇEM'in üçretsiz olarak otistik çocuklara hizmet verdiğini ancak yeterli hizmetin verebilmesi için eğitim merkezinin desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek 27 Nisan Cuma akşamı Eskihisar Old Castle Hotel'de düzenlenecek destek gecesine tüm Gebzelileri  davet ettiler. Geceyle ilgili bilgi almak isteyenlerin Kadriye Vatansever Barış 0538 778 41 41 nolu telefondan irtibata geçebilirler.   

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —