• BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

O kupayı ellerimizde görmek istiyoruz'

Anadolu Efes'in ABD'li oyun kurucusu Larkin, "Tüm sezon boyunca son 4 takım arasına kalabilmek için konsantrasyonumuzu bu hedefe yönelttik." dedi.

SPOR 16.05.2019 14:40:00 0
O kupayı ellerimizde görmek istiyoruz

 

THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın ABD'li oyun kurucusuShane Larkin, kupayı kaldırmak istediklerini söyledi.

İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde Anadolu Efes'in yanı sıra Fenerbahçe Beko, Real Madrid ve CSKA Moskova'nın da katılımıyla yarın başlayacak THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali öncesinde lacivert-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Tüm sezon Dörtlü Final'e kalabilmek için çalıştıklarını aktaran Larkin, "Takım olarak çalıştık ve Dörtlü Final'e katılmaya hak kazandık. Bu noktaya gelmek bizim için çok önemliydi. Tüm sezon boyunca son 4 takım arasına kalabilmek için konsantrasyonumuzu bu hedefe yönelttik. İspanya'da önce ilk maçı, ardından da final maçını kazanmak için sahaya çıkacağız." diye konuştu.

Kupayı kaldırmak için ellerinden gelen mücadeleye vereceklerini aktaran Larkin, "İspanya'da çok iyi bir performans göstermeyi umut ediyorum. Bunu gerçekleştirmem için çok agresif olmam, çok sayı atmam gerekiyorsa hepsini yapacağım. Asıl amacımız kupayı kaldırmak. O kupayı ellerimizde görmek istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek için gerekiyorsa hiç sayı atmayabilirim ancak elimden gelenin en iyisini yapacağım." ifadelerini kullandı.

"Başarıya açlığımız var"

Shane Larkin, Dörtlü Final'de ilk karşılaşacakları bir diğer Türk takımı Fenerbahçe Beko'ya göre başarıya aç bir takım olduklarını belirtti.

Üst üste 5. kez Dörtlü Final'de yer alan Fenerbahçe'nin daha önce THY Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadığını hatırlatan Larkin, "Bu sene Fenerbahçe'ye karşı 3 maçı kazandık, 3 karşılaşmayı da kaybettik. Onların THY Avrupa Ligi şampiyonluğu ve Dörtlü Final konusunda deneyimi var. Bizim de genç oyuncularımız ve o seviyelere çıkmak istediğimiz için açlığımız var. İki takım arasındaki fark bu. Rakibimiz bu hissi daha önce yaşadı." değerlendirmesinde bulundu.

Lacivert-beyazlı basketbolcu, aynı mevkide oynadığı takım arkadaşı Vasilije Micic ile iyi bir etkileşimi olduğuna değinerek, şunları kaydetti:

"Micic çok iyi bir sezon geçiriyor. Geçen sene de Dörtlü Final'de mücadele etmişti. Oradan Anadolu Efes'e gelip takımı bu sene o seviyeye taşıma görevinde iyi bir performans ortaya koydu. Sezon başında ben çok iyi oyun ortaya koyamazken Micic o boşluğu çok iyi doldurdu. Daha sonra sezonun ikinci yarısında benim de performansım arttı. Böyle olunca onunla sahada iyi bir etkileşim ortaya koyduk ve takımı Dörtlü Final'e taşıdık."

Kariyerinde Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Dallas Mavericks, New York Knicks, Brooklyn Nets ve Boston Celtics'te forma giyen Larkin, bir gün NBA'e dönmeyi istediğini ancak şu anda Dörtlü Final'e odaklandığını belirtti.

"Her oyuncu gibi NBA'e dönüp, ilk 5'te en fazla süre alan oyunculardan olarak efsaneler arasına adımı yazdırmak isterim." diyen Larkin, "Ancak şu anki odak noktam NBA veya gelecek sezon değil. Hedefim Dörtlü Final'de takımım için en iyi şekilde oynamak ve tarih yazmak." diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Dilovası faciasında iddianame hazırlandı: Sanıklar ’olası kast’la yargılanıyor

Beşiktaş, Trabzon’a geldi

Karsan’dan meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak hamle

Kırklarelispor hükmen galip

Hüseyin Eroğlu: "Önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz"

Bolu’da takla atan otomobil metrelerce sürüklendi

Başkale’de sis etkili oldu

Kütahyaspor sahasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı

CHP Genel Başkanı Özel: "Asgari ücret veren için 29, alan için 39 bin lira olmalı"

Antalya’da 7’nci sınıf öğrencisine akran zorbalığı iddiası

Motosiklet sürücülerine ceza yağdı

Eskişehirspor, Kütahya’dan 1 puan ile dönüyor

Hisarcık’ta umre kafilesi dualarla uğurlandı

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 0 - Alanyaspor: 0 (İlk yarı)

Trendyol 1. Lig: Özbelsan Sivasspor: 1 - Çorum FK: 1

MHP Kemalpaşa, şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Sanayi sitesinde alacak-verecek kavgası: 4 yaralı

Muş’ta kar ve tipi nedeniyle kapanan 26 yerleşim yeri ulaşıma açıldı

Eczacıbaşı Dynavit, Göztepe’ye set vermedi

Cizre’de 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, çift dallı eğitimle hem eğleniyor hem öğreniyor

Recep Uçar: "İç sahada 3-0 gibi net skorla güzel galibiyet aldık"

Bursa’da nacakla oynayan çocuğun parmağı kopma noktasına geldi

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 0 - Corendon Alanyaspor: 0 (Maç devam ediyor)

Avcılar’daki kazada hayatını kaybeden kişi toprağa verildi

İGF Başkanı Osman Koca oldu

Altyapı çalışmaları tamamlandı, sokak sıcak asfalta kavuştu

Görele’de trafik kazası: Otomobil alev aldı

Biga’da 43 kilometrelik asfalt yol çalışması tamamlandı

Çanakkale’de Su Ürünleri Kontrol ve Denetim Merkezi Projesi hayata geçiriliyor

Atila Gerin: "İstediğimiz hiçbir şeyi yapamadık"

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.