Tarih: 27.01.2012 14:12

Nusret Acur tek aday!

Facebook Twitter Linked-in

MHP'de ilçe kongreleri devam ediyor. Dilovası, Körfez ve Kandıra ilçe kongrelerinin ardından yarın Gebze ilçe kongresi yapılacak. Genel Merkez yönetimi tarafından geçen yıl ilçe başkanlığı görevinden alınan Hamit Kuş'un yerine atanan eski ilçe sekreteri Nusret Acur kongrede tek aday. Saat 12.00'de başlayacak kongre Osman Hamdibey Kültür Merkezi'nde yapılacak. 400 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrede, 45 kişiden oluşan ilçe yönetim kurulu ile 109 il delegesi seçilecek.

 

 

"HERKES SEVİNECEK"

 

 

Partinin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçte Gebze ilçe kongresinin bir şölen havasında gerçekleşeceğini vurgulayan mevcut başkan ve başkan adayı Nusret Acur, “Partimizin içinde bulunduğu durumdan hiçbir kesimi sevindirecek olumsuz bir davranış içinde olmayacağız. Kongremiz bir şölen havasında ve herkesi kucaklayan bir yönetim listesi hazırlıyoruz, yeni yönetim kurulu bütün Ülkücülerin gururu olacak” dedi.

 

 

 

"GEBZE'DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK"

 

 

Gebze'de yeni bir dönemin başlayacağı müjdesini Acur,  kongrede oy kullanacak delege listesinin hazırlanmasında titiz davrandıklarını ve dengeleri koruduklarını söyledi. Acur, “Bütün ülkücülerin gurur duyacağı bir liste ile yola çıktık.  400 kişilik ilçe delegesinin listesini hazırlarken kılı kırk yaran bir çalışma yaptık, hak eden herkesin bulunduğu bir delege listesi yapmaya özen gösterdik” şeklinde konuştu.

 

 

DÖRT KİŞİDEN BİRİ DELEGE

 

 

MHP Gebze İlçe Teşkilatının bin 800 üyesi bulunduğunu hatırlatan Acur, bu sayı içerisinden yazılan 400 kişilik delege ile her dört kişiden birisinin delege seçildiğini belirten Acur, “Gebze'de iyi bir denge oluşturarak parti üyemiz olan eski ilçe başkanlarımızı, eski yöneticilerimizi, eski ve yeni belediye meclis üyelerimizin tamamını delege yazdık, tespit edilen delege arkadaşlarımız hür iradeleri ile yeni yönetim kurulunu seçmek için oy kullanacaklar”  şeklinde ifade etti.

 

 

"PARTİMİZE YAKIŞIR BİR KONGRE OLACAK"

 

Partinin içinde bulunduğu sıkıntılı sürecin bir kenara bırakılması gerektiğini belirten Acur, MHP'de yeni bir dönemin başlaması için bütün partililerin kol kola girmesi için iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Acur, “ Kongreye Genel merkezden, Kocaeli'nden ve diğer ilçelerimizden çok sayıda misafir katılacak. Partimize yakışır bir kongre gerçekleştireceğiz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —