Tarih: 03.11.2011 11:59

Nurullah Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde devriye görevi sırasında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden dört aylık polis memuru Nurullah Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. 

 

 Beylikbağı Mahallesi Bağdat Caddesi'nde seyir halindeyken beton mikserinin altında kalacarak can veren polis memuru Nurullah Yılmaz için Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde hazin bir veda töreni gerçekleşti.  Törene Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Belediye Başkanı Adnan Köşker, Nurullah Yılmaz'ın ailesi ve tüm ilçe Emniyet Teşkilatı katıldı.

 

Yılmaz'ın yakınları güçlükle ayakta duruken, annesinin feryatları herkesi göz yaşına boğdu. Tören'de konuşan Vali Topaca, 22 yaşında vedat eden Yılmaz'a Allahtan rahmet dilerken "Şehidimizin ailesinin acısı çok büyük, sabır ve başsağlığı diliyorum fakat polisimizin şerefli bir şekilde vatana, ilimize hizmet ederken ölmesi bizim için küçük de olsa bir tesellidir" dedi. 

 

Gebze İlçe Emniyet Müdürü Kadir Demir, "Nurullah, meslek hayatında henüz bir yılını bile doldurmamış, hayatının baharında bize veda etmiştir. fakat bu sürede büyük başarılar sağlayan, arkadaşları tarafından çok sevilen birisi oldu. Acısını yüreğimizde taşıyoruz. tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz" dedi. 

 

1989 yılında Erzurum'da doğan, 2010 yılında Samsun Polis Meslek Yüksek Okulu'nu bitirdikten sonra  Gebze'de göreve başlayan Yılmaz için Çoban Mustafa Paşa Cami'nde öğlen namazı kılındı ardından Gebze Mezarlığı'nda toprağa verildi.  

 

Öte yandan, aynı kazada yaralanan polis memuru Metin Şahin'in hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —