Tarih: 30.01.2017 15:10

Nihat Yıldırım, seçilmiş başkan oldu

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen MÜSİAD Gebze Şubesi’nin 19.Genel Kurulu yoğun bir katılımla yapıldı. İş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinin de katıldığı genel kurulun sürpriz konukları AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Zeki Aygün oldu. Nihat Yıldırım’ın tek liste ile gerçekleşen genel kurulda Yıldırım, MÜSİAD Gebze Şubesi’nin seçilmiş başkanı oldu.

KATILIM YOĞUN OLDU MÜSİAD

Gebze Şubesi kongresine Katırcıoğlu ve Aygün'ün yanı sıra KBB Başkanvekili Zekeriya Özak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Haluk Görgün, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve GTO Başkanı Nail Çiler olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağladı.

KURT'TAN YENİ YÖNETİME DESTEK SÖZÜ!

Tek listeyle girilen kongrede, divan heyeti Ahmet Demir, Gökhan Yetkin ve Adnan Kurt'tan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası MÜSİAD’ın 15 Temmuz sonrası hazırlanan video sunumu gerçekleşti. Görevi devreden başkanı Ali Kurt yaptığı konuşmada yeni yönetime başarılar dilerken, MÜSİAD'da yaptıkları onurlu görevlerini bayrağı devrederek tamamladıklarını ama her zaman yeni yönetimin ve başkanın yanında olduklarını dile getirirdi. MÜSİAD’ın önümüzdeki yıllarda da daha fazla üretmenin ve kazanmanın odak noktası olacağını belirten Kurt, "Aslolan taşın altına eline koyup sorumluluk almaktır. Bir köşeye çekilmeyeceğiz, üretmeye, darbelere ve dış kumpaslar direnmeye devam edeceğiz" dedi.

'BÜYÜYEN VE GÜÇLENEN TÜRKİYE'

Kongrede, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’da yaptığı konuşmada, MÜSİAD’ın Türkiye’nin en önemli kuruluşlarından biri olduğunu belirtti. Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasında kadınlar ve erkeklerin birlikte ilerlemesinin öneminin altını çizen Katırcıoğlu, "Büyüyen ve güçlenen Türkiye olma yolunda sizlerle beraber devam edeceğiz. Güçlü bir iktidarla istikbale ilerliyoruz" dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de konuşmasında "Türkiye ekonomisini daha güçlü bir hale getirmek için çalışmalıyız. Dünyada müteşebbüslerin en zekisi Türklerdir. Dünya geliştikçe, biz ülke olarak ilerledikçe Türklerin ticaret zihniyetinin farklılığı ortaya çıkıyor. Gebze'de MÜSİAD'ın önemli bir yer temsil ettiğini, sanayinin önemli ilçelerinden biri olan Gebze'de MÜSİAD'ın büyük faydalar sağlayacağına inanıyorum" dedi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’de yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’un milat olarak kabul edilmesi gerektiğini söyleyerek, ekonomik bağımsızlığın, 4.0 endüstriyel devrime uyum sağlamanın Türkiye’nin güçlenmesinde önemli bir rol oynayacağını belirtti.

YILDIRIM: MÜSİAD, HER ZAMAN DEVLETİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEK

Görevi kongreyle devralan MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım’da yaptığı konuşmada, MÜSİAD Gebze olarak markalaşma ve özgün üretim konusunda gelecek vizyonlarını oluşturacaklarını belirterek, yüksek ahlak ilkesiyle çalışmalarını sürdüreceklerini aktardı. Yıldırım, "MÜSİAD Gebze her daim devletinin ve milletinin yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. Temennimiz, yaşanan terör olaylarının bir an önce son bulması, ferah ve huzur içinde ekonomimizle, üretenlerimizle tüm milletimizle beraber yola devam etmemizdir" dedi.

YENİ YÖNETİM

Genel Kurul'da yapılan oylama ile tek aday olarak seçime giren Nihat Yıldırım’ın yeni yönetimi, üyelerin tamamının oyunu alarak seçildiler. Yönetim şu isimlerden oluştu; Nihat Yıldırım (başkan), Orhan Kahya, Mustafa Öge, Abdülkadir Ayık, Ümit Akın. Yedek üyeler ise Serkan Beyaz, Şerif Ali Öztürk, Kadir Güvey, Sefa Aydın ve Ufuk Işık'tan oluştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —