Tarih: 06.12.2017 17:02

Neden Premium Likit?

Facebook Twitter Linked-in

Elektronik sigara artık daha çok hayatımızda. Bunun en önemli etkilerinden birisi de elektronik sigara, elektronik nargile ve elektronik sigara likiti gibi kavramların artık çok daha duyuyor olmamız. Kısaca özetlemek gerekirse elektronik sigara, nikotinli ve aromalı bir buhar elde etmek için kullanılan pilli elektronik cihazlara verilen isim. Elektronik nargile, genellikle daha fazla buhar veren cihazlar için kullanılan bir tabir. Kullanan - kullanmayan herkesin varlığından haberdar oldukları elektronik sigara likiti ise, elektronik sigara ve elektronik nargile modellerinde kullanılan dolum sıvıları için kullanılan karışımlara verilen isim. Farklı farklı aromalara sahip olan e-likit içeriklerinin pek çok farklı çeşidi var. Bunlar arasında çilekli, naneli, çikolatalı, kek aromalı ve daha pek çok farklı aromaya sahip e-likit çeşidi bulunuyor ve her farklı aromanın farklı nikotin değerlerine sahip çeşitleri var.

Ancak premium likit içeriklerinin sınıflandırılmasını sağlayan şeylerden bir diğeri de likit içeriklerini meydana getiren PG yani propilen gliserol ve VG yani vejeteryan gliserol. Vejeteryan gliserol oranı yüksek elektronik sigara likiti içeriklerinin daha kaliteli olduğuna inanılıyor. Aslında, e-sigara kullanıcılarının bu tip “yüksek kalite” likit içeriklerine verdikleri bir isim de var: premium likit. Elektronik sigara likitinin de “yüksek kalitelisi” olur mu demeyin, oluyor. Peki likit içeriklerindeki PG ve VG ne demek? Maddelerin oranı neden bu kadar önemli? Premium likit tam olarak nedir? Elektronik sigara kullanıcıları neden premium likit tercih ediyorlar?

E-Sigara Kullanıcıları İçin 24 Ayar Altın Değerinde!

Altının değerini nasıl içerisindeki alaşımlar belirliyorsa, dünya ve ülkemiz için de yeni olan elektronik sigara likitlerinin de değerini içlerindeki VG oranı belirliyor. Vejeteryan gliserin, bitkilerden elde edilen bir tür gliserin çeşidi. Aroma içeriklerine ne kadar VG yani “vejeteryan gliserol” bulunuyorsa likitlerin o kadar kaliteli olduğu düşünülüyor. Ancak VG’nin aroma içeriklerindeki rolü değerlendirilince vejeteryan gliserin oranı yüksek olan likitlerin neden “premium” olduğu daha rahat anlaşılıyor.

Elektronik sigara likitleri ne kadar çeşitli olurlarsa olsunlar PG ve VG olarak anılan maddeler istinasız her likit içeriğinde bulunuyorlar. Bu maddelerden VG, bitkisel olduğu için özellikle güçlü bir elektronik sigara modeliyle birlikte yüksek yoğunluklu ve dolgun bir buhar meydana getiriyor. Ancak premium likit çeşitlerinin marifeti bununla da sınırlı değil. Aynı zamanda elektronik sigaranızda premium likit kullanırsanız buharı çekmeniz çok daha kolay oluyor ve daha baskın bir aroma elde etmeniz mümkün oluyor. Premium likit ve elektronik sigaralarla ilgili bir başka gerçek de premium likitlerin çok daha baskın bir aroma lezzeti yaşatmaları. Dünyada ve ülkemizde premium likit içeriklerinin aroma çeşidi çok daha fazla. Premium likit aromalarının kullanıcılar için bir diğer güzel özelliği de bu likit içeriklerinin standart likit çeşitlerine göre çok ama çok daha “kıvamlı” olması.

Meraklısına Premium Likit Tavsiyesi

Premium likit çeşitleri elektronik sigara kullanıcıları tarafından çok sevildikleri için özellikle yurt dışındaki pek çok üretici, premium elektronik sigara likiti üretiyor. Belki de bu yüzden Premium likit aromalarının orijinal çeşitleri kadar “klon” olarak da tabir edilen sahteleri de oldukça yaygın. Aynı şekilde elektronik sigara likiti türlerinde de markalaşmadan söz etmek mümkün. Five Pawns, InnovationBG, Halo, Nasty Juice, One Hit Wonder gibi likit içeriklerini size tavsiye edebiliriz. Farklı tütün harmanları, limonata, buzlu çay ve daha pek çok aroma premium likit içerikleri içerisinde bulunuyor. Peki bir elektronik sigara kullanıyorsunuz ve orijinal, lezzetli, içimi kolay ve tasarım harikası şişesiyle bir premium likit almak istiyorsunuz? İşte tam bu noktada da ithallikit.com devreye giriyor. Güvenilir sitemizdeki premium likit seçeneklerinden istediğinizi seçebilir ve e-sigara keyfinizi doruklarda yaşayabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —