Tarih: 04.05.2020 20:48

Neden işinizi şansa atasınız ki, Translabe var!

Facebook Twitter Linked-in

Neden işinizi şansa atasınız ki, Translabe var! Translabe varsa hız var, kalite var, çözüm var. İşletmelere ve kurumlara yılardır çeviri hizmeti veren Translabe.com akademik çeviri, yerelleştirme, web sitesi çevirisi, genel metinler çevirisi, teknik metinler çevirisi ve daha birçok alanda hizmet vermektedir.

 

Yeni çeviri hizmeti anlayışı ile kullanıcılarının hiç beklemeden teklif alabilmesini sağlayan online kelime sayım ve fiyat hesaplama modülü ile anında fiyat ve ödeme seçeneği sunan Translabe.com, çeviri siparişlerinizin gecikmeden işleme alınması ve teslim edilmesinde önemli çaba sarf etmektedir.

 

Yeni Nesil Online Çeviri Hizmetleri

Acil çeviri dokümanlarınızı sisteme yükleyip sistemin dosyalarınızdaki kelime sayımını yapıp size fiyat vermesi ile ödemenizi yaptıktan sonra metninizin türüne göre bir uzman metin üzerinde hemen sürede çalışmaya başlamaktadır. Bu sayede işleriniz aksamadan çeviriniz size teslim edilebilmektedir.

 

Teknik metinlerden genel ve akademik metinlere kadar her alanda uzman ile hizmet veren Translabe, teknolojinin imkanlarından yararlanmakta ve attığınız dosyaları birebir aynı formatta çevirip teslim etmektedir. Özellikle de yazılım tecrübesi olan çevirmenler sayesinde web sitesi çevirisi, uygulama lokalizasyonları, ara yüz yerelleştirmeleri, mobil uygulama çevirisi, yazılım çevirisi gibi konularda kod yapınız bozulmadan çeviri yapılmasını sağlayabilir ve işinizi farklı uluslara yayınlanabilir hale getirebilirsiniz.

 

Translabe canlı destek ekibi sayesinde online çeviri hizmeti aldığınız andan itibaren çeviriniz hakkında soru ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilir ve doğru anda doğru aksiyonun alınmasında etkin rol oynayabilirsiniz. Profesyonel çeviri hizmeti ekibi ile çalışmanın avantajlarından yararlanmak ister misiniz? Hemen çeviri siparişinizi başlatın ve bu tecrübeyi siz de yaşayın.

 

Translabe çeviri ve yerelleştirme hizmetleri konusunda uzmanlarla hizmet vermekte ve sadece gelen metnin hedef kitlesini baz alarak çeviri yapmaktadır. Örneğin yabancı sitelerden aldığınız makalelerin veya kültürel öge barındıran metinlerin çevirisinde uygun bir anlatım ve kelime seçimi politikası benimseyerek metinlerin hedeflediğiniz dilde yazılmış gibi hissedilmesi için çeviri teknikleri uygulamaktadır. Makale çevirisi hizmeti almak Translabe.com ile çok kolay.

 

Son okumada etkin rol oynayan alan uzmanlar sayesinde metinlerinizin çevirisi bittikten sonra yazım ve noktalama denetimi yapmak suretiyle metniniz sıfır hata ile size teslim edilmektedir. Özellikle teknik metin ve akademik metin çevirisi hizmetlerinde ve rakamların önemli rol oynadığı durumlarda işinizi profesyonellere bırakabilir ve kalite farkını kendiniz değerlendirebilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —