Tarih: 26.10.2015 10:25

Nebil Uzun'dan Tavşancılspor'a teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

1. Küme A Grubu'nun iddialı maçında Kocaeli Güneşspor ile Tavşancılspor 2-2 berabere kaldı. Tempolu ve oldukça çekişmeli geçen maçın ardından yaşanan dostluk görüntüleri skorun da önüne geçti. Güneşspor Kulüp Başkanı Nebil Uzun, Tavşancılspor Kulübü'ne teşekkür etti

 

TOLGA GÜLDİBİ MAÇIN

KALİTESİNİ ARTTIRDI

 

Başkan Uzun, kendilerine desteklerini esirgemeyen Tavşancılspor Kulübü ile ilgili olarak şu şekilde konuştu; “Biz ve rakibimiz Tavşancılspor şampiyonluk mücadelesi veren takımlar arasındayız. Tavşancıl maçı bizim için çok zor bir deplasman maçıydı. İki takım da galip gelmeyi çok istedi. Sahadaki tüm futbolcuları da müthiş bir mücadele örneği ortaya koydu. Hakem Tolga Güldibi de başarılı yönetimi ile maçın kalitesini arttırdı.

 

AYNI İLGİYİ BİZ DE GÖSTERECEĞİZ

Rakibimizin değerli başkanı Mehmet Servet Akkor Bey, kafilemizi samimi bir şekilde karşıladı. Maç içinde en küçük bir olumsuzluk yaşamadık ve birbirimize sarılarak Dilovası’ndan ayrıldık. Aynı ilgiyi ve samimiyeti fazlası ile kendilerine göstereceğimizin sözünü veriyor Tavşancılspor Kulübü'ne teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —