Tarih: 16.01.2012 10:44

NCİTY esnafı mağdur!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli'de, yanan NCİTY alışveriş merkezi harabeye döndü. Saat 03:00 sıralarında başlayan ve saat 06:30 sıralarında kontrol altına alınan soğutma çalışmalarının halen sürdüğü alışveriş merkezi çalışanları işyerleri önünde toplandı. 

 

 

KİMSE İÇERİ ALINMIYOR

 

 

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, alışveriş merkezinde 90 işyerinin bulunduğunu, yangının çıkış nedeniyle ilgili elektrik kontağından şüphelendiklerini söyledi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, itfaiyeye 02:44 sıralarında haber verildiğini, ekiplerin 02:47'de olaya müdahale ettiğini belirtti.

30 itfaiye aracı ile çok sayıda su tankeri yangını saatler sonra söndürebildi. AVM etrafında toplanan işyeri sahipleri ve çalışanları polisin ve itfaiyenin çalışmalarının bitmesini bekliyor. Tamamen yanan 2. katın çökme ihtimaline karşılık içeri kimse sokulmazken bununla ilgili önlem alınıyor.

 

 

ESNAFIN MAĞDURİYETİ GİDERİLECEK

 

 

Yanan AVM'nin girişinde bulunan pet shop'ta yangın sırasında kuş ve köpekler kurtarılırken sabah saatlerinden itibarende akvaryum içinde bulunan balıkların kurtarıldığı belirtildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesinin esnafın mağduriyetinin giderilmesi ile ilgili çalışma yaptıkları öğrenildi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da yanan AVM'de incelemelerde bulundu. Alışveriş merkezinin sigortalı olduğu ifade edildi. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —