Tarih: 04.07.2012 18:23

Muzaffer Amca'dan hayırlı bir proje daha!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze’nin tanınmış simalarından iş adamı ve hayırsever Muzaffer Altuntaş yeni bir hayırlı projeyle daha Gebze’ye hizmete devam ediyor. Daha önce Mutlukent’te kendi adını taşıyan bir okul yaptıran Muzaffer Altuntaş, bu okulun yanına 6 derslikli “ Hadiye Cemre Altıntaş” adını verdiği bir anaokulu yaptırıyor. Okulun tanıtım toplantısı Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın katılımıyla Grand Gebze Otelde gerçekleşti.  Basın toplantısına, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Kadir Demir ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Aydın ve çok sayıda isim katıldı. 

 

 

 

“MUZAFFER AMCANIN HAYIR DEFTERİ HİÇ KAPANMAYACAK”

 

 

 

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Vali Ercan Topaca “ Eğitime % yüz destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Eminim Muzaffer Amcanın hayır defteri hiç kapanmayacaktır. Daha önce yaptığı okul ve birçok hayırlı projede yer aldığını hepimiz biliyoruz. Eğitim ve öğretim adına çalışan herkesin yanındayız. Ben göreve geldiğimde derslik başına düşen öğrenci sayısı 40 civarlardaydı. Ama Muzaffer Altuntaş gibi hayırsever insanlarımız sayesinde öğrencilerimiz daha rahat sınıflarda eğitim görüyorlar. Önümüzdeki yıllarda inşallah ilçelerimizdeki derslik başına düşen öğrenci sayısını azaltacağız. Muzaffer Altuntaş amcamıza çok teşekkür ediyoruz. Allah kazasız belasız bitirmeyi nasip etsin” dedi. 

 

 

 

“HAYIR YAPMAK EN BÜYÜK MUTLULUK”

 

 

 

Ercan Topaca’nın ardından söz alan Muzaffer Altuntaş “ Ben yıllardan beri birçok iş yaptım. Ama hayır yapmanın mutluluğunu hiçbir şeyde yaşamadım. İnşallah çocuklarım da beni aratmayacak. Vali Bey’e ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Herkesin kandilini de kutluyorum.”dedi. Projenin imzalarının atılmasının ardından yemekler yendi ve toplantı son buldu.   

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —