Tarih: 28.02.2016 21:43

Mustafa Denizli'den 'istifa' açıklaması!

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli istifa kararı aldığını, Pazartesi günü başkan Dursun Özbek ile görüştükten sonra bu durumun resmi olarak açıklanacağını söyledi.

-ZOR DÖNEMDE ÇAĞRILDIM-

Uzunca bir açıklama yapan deneyimli teknik adam, "Oyunla ilgili konuşursak, yani ne diyebiliriz ki? Atabileceğimiz goller, yiyebileceğimiz goller, her şey bugün gerçekleşti. ben göreve gelirken bir cümle sarf etmiştim. Kariyerimde bir yara alacaksam bu camia için alırım. Onu da ilk gün söylediğim gibi hissediyorum. Kariyerimde bir yara aldıysam bu da Galatasaray için helal olsun. Bu camianın bana sunduklarına karşılık bu camiayı başarıyla temsil etmeye çalıştım. Kötü dönem geçirdik, çok zor bir dönemde çağırıldım ve görevi kabul ettim. Aylardır çalışıyoruz. Yaklaşık 27-28 yıldır bu işteyim. Hiçbir zaman bu kadar yoğun çalışmadım. Bu takımın lideri benim, sorumlu da benim. İstediğimiz şeyleri yapamadık. Kadromuzu en sağlıklı şekilde kullanmaya çalıştık ama neticede ortaya istemediğimiz bir tablo çıktı. Bana herkesin yardımcı olduğunu düşünüyorum. Ortaya çıkan tablo, keyifsiz bir tablo. Benim kariyerim başarılarla dolu ama zaman zaman başarısızlıklar olabilir. Bu durum kendi içimde hasar yarattı. kariyerim yara alır da birçok şey yara almaya başladı. Bu tablo içerisinde kendi adıma ve başkaları adına da değerlendirme yapmam gerekir. Kim ne algılarsa algılasın. Tek başıma bunu söylemem saygısızlık olur. Yarın başkanımızla oturacağız, geniş kapsamlı bir toplantı yapacağız. İçinde bulunduğumuz tablo değişime imkan sağlamadı. Bir daha söylüyorum, teknik adamlık kariyerimin en iyi çalışmasını yaptım o yüzden huzurluyum. Her kararda hayır vardır. En sağlıklı kararı ben kendi içimde verdim, onlarla paylaşacağım. Başkanla görüştük, kendi kafamdaki şeyi hayata geçireceğim" sözleriyle istifa edeceğini sinyalini verdi. 

-REZİL ETTİN BİZİ-

"Hocam, "Mustafa Denizli rezil ettin sen bizi" tezahüratı size ne hissettirdi?" sorusuna cevap veren Denizli, "Bu taraftara o söylenen dışında çok şey yaşattığımı düşünüyorum. Hiçbir sonuç hiçbir taraftarın bu düşünceye kapılmamasını gerektirir. Sadece üzüldüm." sözleriyle basın toplantısından ayrıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —