Tarih: 26.02.2015 15:22

MÜSİAD Gebze’den Hasan Sobaya ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

MÜSİAD Gebze Şube Yönetimi ,  Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına Seçilen Hasan Sobayı, Yönetim Kurulu Başkanı  Ali Kurt , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Orhan Kahya, Sektör Kurulları Başkanı Şerif Ali Öztürk, Geçmiş dönem Başkanı, halihazırda Denetleme Kurulu üyesi, Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Adnan Kurt, Gençlik Kurulu Başkanı Serkan Beyaz'dan oluşan heyet ile makımında ziyaret etti. 

 

MÜSİAD heyeti ile Hasan Soba arasında kısa bir tanışma ve samimi bir sohbetin ardından  Ak Parti Gebze teşkilatının ve MÜSİAD  Gebze şubesinin çalışmaları hakkında bilgi alışverşinde bulunuldu. MUSİAD Gebze  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt ciddi etkinlikler yaptıklarını, yakın zamanda MÜSİAD Gebze üyeleri ve MÜSİAD Gebze Gençlik Kurulu üyelerini bir araya getiren yemek programı, Kocaeli KOSGEB İl Müdürü Ertuğrul Çetinkaya ile şube üyelerine yönelik düzenledikleri  KOSGEB'in işletmelere sağladığı krediler, teşvikler ve hibeler hakkında verdiği kapsamlı bilgilendirici seminer, sektör ziyaretleri, sektörleri bir araya getiren yemek programları gibi bir çok etkinlikler düzenlediklerini yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını dile getirdi. Hasan Soba MÜSİAD'ın sivil toplum kuruluşlarına örnek teşkil eden, ülke ekonomisine ciddi katmadeğer sağlayan dünya çapında marka olmuş bir birliktelik olduğunu, MÜSİAD Gebze Şubesininde yoğun çalıştığını, ciddi programlara organizasyonlara imza attığını ifade etti.

 

MÜSİAD Gebze Yönetimi ile Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba arasında ülke gündemindeki güncel konular  hakkında yapılan istişarede, ülke için yapılan faydalı çalışmalarda dirsek teması yapılması gerektiğine vurgu yapıldı. Bölge sorunları ve çözüm önerileri noktasında zaman zaman bir araya gelinmesi istişare yapılması gerektiği beyan edildi. MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt'un kendilerini ağırlamalarından, vakit ayırmalarından dolayı MÜSİAD heyeti adına Hasan Soba'ya teşekkür etmesinin ardından ziyaret sonlandırıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —