Tarih: 27.02.2014 17:06

MÜSİAD Gebze heyeti Kütahya’da

Facebook Twitter Linked-in

Açılışa Gebze şube yöneticileri de katıldı.Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ailesi Türkiye geneli her ilde bir MÜSİAD noktası oluşturma çalışmalarına Sinop ve Erzincan’dan sonra Kütahya şube açılışını gerçekleştirerek tam hız büyümeye devam ediyor.

 

Kütahya protokolünü buluşturan programa Yurt içi ve Yurt dışı MÜSİAD şube üyelerinin ilgisi yoğun oldu.  Gebze Şubesi ise programa geçmiş dönem şube başkanlarından hali hazırda denetim kurulu başkanı Ahmet Demir ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Penbegüllü’den oluşan heyet ile katılım gerçekleştirdi.

 

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve T.C Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci açılış konuşmalarında güncel konular ve ekonominin bu günkü konumu ve geleceği nokta üzerine birer konuşma gerçekleştirdiler. 2023’te Türkiye’nin, dünya ekonomisinde ilk 10’da, avrupa ekonomisinde ilk 3’te olacağını belirten Zeybekci, Türkiye ekonomisinin bugünkü sağlam temellere ulaşmasında MÜSİAD ailesinin payının büyük olduğunu ifade etti.

 

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD ailesini ülkemizin farklı akarsularının birleştiği bir nehire benzettiğini her geçen gün büyüyerek geleceğe doğru akacalarını ifade etti. Ülke yerel dinamiklerinin bu ülkenin geleceği olduğunu o yüzden ülkemizin en ince kılcal damarlarına kadar ulaşacaklarının altını çizen Olpak, bu gün Kütahya’dayız, yakında Isparta ve Nevşehir açılışlarını gerçekleştireceklerini ifade ederek, avrupa ülkelerinin büyümekte zorlandığı bu günlerde Türkiye ekonomisinin her geçen gün hızla büyümeye devam ettiğini dile getirerek MÜSİAD ailesi olarak büyümedeki paylarının her geçen gün artacağını dile getirdi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —