Tarih: 15.11.2011 10:44

Murat Başaran Gebzelileri coşturdu

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Kültür Sanat Günleri Kasım ayında da tüm hızıyla sürüyor. Etkinlikler kapsamında hafta sonunda Gebze’de Murat Başaran konseri düzenlendi. Büyük ilgi gören konserde genç sanatçı seslendirdiği şarkılarla Gebzelileri adeta coşturdu.

 

GEBZELİLERDEN KONSERE BÜYÜK İLGİ

 

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde Murat Başaran eski ve yeni albümünden oluşan bir repertuarla sevenlerinin karşısına çıktı. Gebzelilerin büyük ilgi gösterdiği konsere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek de katıldı.  Konserde kendi bestelerini seslendiren Başaran, vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

BAŞARAN’DAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

 

Pop dünyasının ünlü ismi Başaran sempatik ve içten tavırlarıyla da gönüllere taht kurdu. Gördüğü ilgiden dolayı seyircisine teşekkür eden sanatçı, “Bu akşam beni sizlerle buluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyorum. Şarkılarımı sizlerle birlikte seslendirmek büyük mutluluk” dedi.

 

EN GÜZEL ŞARKILAR GEBZELİLER İÇİN

Gece geç saatlere kadar süren eğlencede Murat Başaran, 'Yetti gari, Sana ölürüm' gibi sevilen şarkılarını da yine Gebzeliler için seslendirdi. Konserin sonunda Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Sorumlusu Ufuk Eser, başarılı sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —