Tarih: 22.07.2016 19:56

MÜNİH'TE SİLAHLI SALDIRI ! ÖLÜ VE YARALILAR VAR ..

Facebook Twitter Linked-in

Son Dakika haberi bu kez Amanya'dan geldi.

Alman basınında yer alan haberlerde Münih'in Moosach ilçesindeki  "Olympia-Einkaufszentrum" adlı alışveriş merkezinde silah seslerinin duyulduğu,  bunun üzerine çok sayıda polisin olay yerine sevk edildiği bildirildi. Polisin operasyonu sürüyor. İşte Almanya'^da gerçekleşen saldırıya ilişkin son dakika haberleri...

Alman medyası polis yetkililerine dayandırdığı haberinde saldırıda çok sayıda ölü olduğu bilgisini aktarıyor.

ALMAN BASINI : EN AZ 15 ÖLÜ

Alman Muencher Abendzeitung gazetesi en az 15 kişinin hayatını kaybettiğini ve çok sayıda kişinin de yaralandığını aktardı.

Operasyon nedeniyle alışveriş merkezi boşaltıldı. Polis çevredeki kişilere olay yerinden uzak durması çağrısında bulunuyor.

Reuters'a konuşan AVM çalışanları çok sayıda silah sesinin duyulduğunu aktardı.

ALMANYA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: 3 ÖLÜ

Almanya'da yaşanan saldırının ardından Almanya İçişleri Bakanlığı saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiğini doğruladı. Çok sayıda da ağır yaralının olduğu belirtildi.

METRO SEFERLERİ DURDURULDU

Polis, halka alışveriş merkezi çevresinden ayrılmaları, evlerinden  çıkmamaları ve meydanlardan uzak durmaları çağrısında bulundu.

Bazı polis kaynakları, Alman basınına yaptığı açıklamada, alışveriş  merkezinde birden fazla can kaybı olduğunu bildirdi. Bölgede metro seferlerinin  de durdurulduğu belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —