Tarih: 14.07.2017 15:15

Mum ışığında yemek yemek zayıflatıyor!

Facebook Twitter Linked-in

İşte denenmiş kilo verme yöntemleri...

Yemekten önce su içmek

Yemekten 15-20 dakika önce su içerseniz, mideniz dolacağı için daha az yemek yersiniz. Üstelik kalori yakımınız da hızlanır.

Tokluk hissi sadece 5 dakika sürer ve sonrasında yine her zamanki açlık hissedersiniz. 

Kokulu yemek pişirmek

Yemek pişirirken kokusunu duymanız beyne tokluk sinyalini gönderir. Bu yüzden diyet yaparken yemekleri kendiniz pişirmeniz ve özellikle kokusu olan yiyecekleri tüketmeniz daha az yemek yemenize neden olur. 

Bu yöntem aslında kısmen doğrudur. Fakat bu his çok kısa sürdüğü için yine yemek yeme isteği oluşur. 

Yemek yemek yerine diş fırçalamak

Tatlı yeme istediğiniz geldiğinde dişlerinizi fırçalıyorsanız, mentol tadı sayesinde beyniniz yemek yeme duygusunu bastırır.

Bu yöntem %100 çalışır. Çok acıkmış bile olsanız dişlerinizi fırçaladığınızda yemek yeme isteğini bastırmış olursunuz. Bu tokluk hissi 2 saatten fazla sürer

Mum ışığında yemek yemek

Karanlık bir yerde yemek yemek tabağınızı görmenizi azaltacağı için sadece ihtiyacınız olduğu kadar yemek yersiniz. Bu yöntem işe yarar ancak tabağı görememekten mi yoksa atmosferden dolayı mı daha yavaş yemek yenildiği belirlenememiştir. 

Akşam yemekleri için süslenmek

Süslü kıyafetler içinde yemek yerken bilinçaltı ister istemez resmi davranmanızı ve üzerinize yemek dökmemek için çabalamanızı sağlar. Yemek yerken daha dikkatli olacağınız için ister istemez daha az yemek yemiş olursunuz. Bu yöntemde etkilidir.Acıktığınızda iki parça bitter çikolata yemek bitter çikolata enerji verir ve kolay yağ yakmanıza yardımcı olur. Böylelikle kilo vermenizi sağlar. Bitter çikolata bilindiği gibi açlığı bastırarak tok hissettirir. Dolayısıyla öğün aralarında belirli bir miktar bitter çikolata tüketebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —