Tarih: 09.05.2014 12:01

Muhtarlarda yeni başkan Yıldız oldu

Facebook Twitter Linked-in

Kongreye Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve mahalle muhtarları katıldı. Meclis üyesi olan Muhtarlar Derneği Eski Başkanı Sadık Güvenç bir konuşma yaparak görev süresi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

 Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise, “Gebze’deki ticari hayat çok canlı. Ancak sosyal hayatın da canlı olması gerekir. Bunun için Gebze’ye bir üniversite talebimiz var. Bu talebimiz gerçekleşiyor. Gebze’deki ulaşım sorunu gün geçtikçe büyüyor. Bu sorunun çözümü için Tershane’ye kadar metronun Gebze’ye gelmesi gerekir. Gebze’de bulunan ver herkesin göz diktiği askeri alana TOKİ’yi bırakmayalım” dedi. 

Derneğin adı değişti  

Yapılan konuşmalardan sonra denetim ve faaliyet raporları okundu. Ayrıca mevcut olan Gebze-Darıca-Dilovası ve Çayırova İlçeleri Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği’nin adını Gebze Muhtarlar Derneği olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı. Divana sunulan tek listenin oylanması sonucu Gebze Muhtarlar Derneği’nin yeni başkanı Barış Mahallesi Muhtarı Erol Yıldız seçildi. Yönetim üyeleri ise; Davut Kabaca, Necati Özyurt, Halil Gük, Mehmet Özdemir, Hüseyin Ayar, Metin Topçu, Remzi Kandaz, Cafer Demirkan, Necati Kütük ve Mustafa Uysal’dan oluştu.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —