• BIST 100

    14200,54%-0,68
  • DOLAR

    42,69% 0,00
  • EURO

    50,21% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5909,70% 0,02
  • Ç. ALTIN

    9522,21% -0,18

Muhtar aynı mahallede yaşadığı ikiz kardeşinden dolayı ilginç anlar yaşıyor

Muhtar aynı mahallede yaşadığı ikiz kardeşinden dolayı ilginç anlar yaşıyor

GÜNDEM 26.09.2021 11:52:00 0
Muhtar aynı mahallede yaşadığı ikiz kardeşinden dolayı ilginç anlar yaşıyor

Konya’nın Beyşehir ilçesinde mahalle muhtarı, ikiz kardeşini görenlerin kendisi sanması nedeniyle zaman zaman ilginç anlar yaşıyor.

Beyşehir'in Çiftlik Mahallesi'nde ikamet eden Mehmet Erdoğan, yerleşim merkezinde üç dönemdir mahalle muhtarı olarak görev yapıyor. Mehmet Erdoğan, ikiz kardeşi nedeniyle zaman zaman ise tebessüm ettiren ilginç olaylar yaşıyor. Çiftlik Mahallesi Muhtarı Erdoğan, kendisine çok benzeyen ikiz kardeşi Cemal Erdoğan'ın zaman zaman görenler tarafından karıştırıldığını belirterek, “Görenler karıştırıyor, ‘muhtarım' diye hitap edebiliyor. Ama bir müddet sonra muhtar olmadığını anlıyorlar. Köyümüzde yaşayanlar alıştı ama dışarıda çok karıştıran olabiliyor” diye konuştu.

Bu yüzden birçok ilginç anı yaşadıklarını anlatan muhtar Erdoğan, “Giden bir karakol komutanımız vardı, ‘merhaba' ettiğim, samimi olduğumuz. İkiz kardeşim pazarda tezgahın başında satış yaparken yanından geçerken komutan selam vermiş. Kardeşim de almış. Sonrasında ‘Sıcaklık hissetmedim, bizim muhtara ne oldu' diyor. Bir gün karakola evrak için gittiğimde ‘Ya muhtarım hayırdır pazarda gördüğümde çok soğuk davrandın.' Ben de ‘Komutanım benim ikiz kardeşim var, sizi tanıştırmayı unuttum' dedim. İkiz kardeşimi ben sanmış. Böyle bir anımız oldu, benzer de çok anı oluyor” diye konuştu.

Cemal Erdoğan ise, Beyşehir'de pazara çıktığında “muhtarım” diyerek yanına gelenler olduğunu belirterek, “Böyle çok diyen oluyor, selam veriyorum, konuşuyor, muhabbet ediyorum. Sonra benim muhtar olmadığımı anlıyor zaten. Bizi çok karıştırıyorlar. Çünkü aynı benzeriz. Beraber de çalışıyoruz, yaptığımız işler tarım, hayvancılık aynı ama muhtarlıkta ayrılıyoruz. Muhtarlık gibi benim bir niyetim olmadı. Kendi işimle vakti ancak geçiriyorum. İkizimin muhtar olması nasıl bir duygu sorusu ise kendisine sorulmalı” ifadelerini kullandı.
Cemal Erdoğan, muhtar olan ikiz kardeşiyle karıştırılması nedeniyle ilginç anılar yaşadığını dile getirerek, “İlginç anılarım çok. Askerden geldim. Biraderimin asker arkadaşı varmış, bana tekme vurdu sevdiği için. Ben de onu kucakladım, ‘Ne yapıyorsun Mehmet?' diye sordu. Ama hemen sonra jeton düştü. Sonra Mehmet'in kardeşi olduğumu söyleyince özür diledi. Muhtar ikizimle bir benzerliğimiz de birlikte 4 çocuk babası olmamız. Şöyle ki o da 2'si kız, 2'si oğlan 4 evlat sahibi, ben de öyleyim” dedi.

İHA

 

Muş’ta köy yolunda mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı

Dinleme cihazı soruşturmasında iki şüpheli için tutuklama talebi

DMM’den "Türkiye’ye BioNTech aşısı gelmedi" iddialarına yalanlama

Fatih’te güvenlik kulübesi alev alev yandı

Kayıp olarak aranan eski muhtar varilin içinde ölü bulundu

Euroleague: Fenerbahçe: 77 - Panathinaikos: 81

Diyarbakır’da özel okulda 8 yaşındaki çocuğun darbedildiği iddiası

51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı davasında firari sanıklar için 10 milyon TL’lik güvence bedeli kararı

Kahramanmaraş’ta öldürülen genç kızın yakınlarından adalet çağrısı

Bilecik’te bir kişi yol kenarında ölü bulundu

Yenişehir’de sis etkili oldu, görüş mesafesi 1 metreye kadar düştü

Bakan Göktaş: "Hiç kimseyi geride bırakmayan bir anlayışla hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunuyoruz"

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Tünelde bir anda duran otomobile motosiklet çarptı: Kaza anı kamerada

İstanbul’da ’Huzur İstanbul’ uygulaması

Yenidoğan bebek uçak ambulansla Konya’ya sevk edildi

Krizi fırsata çevirdi, patlayan suda aracını yıkadı

2025 yılının en iyi futbolcusu Dembele seçildi

Doğum günü nedeniyle dağıtılan çikolataları yiyen 10 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Büyükakın: İstişare eden yanılmaz

Çayırovalılar, bağlama kurslarından çok memnun

Kartepe Belediyespor Karate Takımı’ndan Uluslararası Başarı

Bluetooth İşitme Cihazları: Yeni Nesil İşitme Deneyimi

Gebze Millet Bahçesi’nde hızlı ve etkin çalışma

Belediye otobüsleri günde 145 bin yolcu taşıyor

İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

Çayırova’nın yeni meslek lisesinde temel betonu seriliyor

Trump yarın ulusa seslenecek

Girne Satılık Ev Arayanlara Dijital Bir Rota

Renkli Çoraplı Kuzgun Minik Tiyatroseverlerle Buluştu

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.