Tarih: 18.08.2014 14:26

Muharrem Yavaş’a Ercan Topaca’dan veda yemeği

Facebook Twitter Linked-in

K.K. EDOK Muhabere, Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Muharrem Yavaş, emekliye ayrılması nedeniyle Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve eşi Bayan Sevim Topaca’nın ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi. 

 

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve eşi Bayan Sevim Topaca tarafından Welborn otelde K.K. EDOK Muhabere, Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Muharrem Yavaş ve eşi Nuray Yavaş onuruna düzenlenen veda yemeğine; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Adalet Komisyon Başkanı Yusuf Çoşkun ve eşi, Vali Yardımcıları ve eşleri, Başiskele Kaymakamı Ali Partal ve eşi katıldılar. 

 

Kocaeli Valisi Ercan Topaca yemek sonrası yaptığı konuşmasında; “Tümgeneral Sayın Muharrem Yavaş ve ailesine bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyorum. Muharrem Paşamla aynı dönemde görev yapmaktan büyük memnuniyet duydum. Görev yaptığımız süre içersinde güzel bir çalışma dönemi geçirdik ve bu hizmetlerinden dolayı Sayın Paşama teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyen Vali Topaca ve Bayan Topaca,  Tümgeneral Yavaş ve Bayan Yavaş’a günün anısına hediye verdiler.

 

K.K. EDOK Muhabere, Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Muharrem Yavaş, yaptığı kısa konuşmasında; “Bizim için unutulmayacak bir program düzenlendi. Programı düzenleyen Sayın Valime teşekkür ediyorum” diyen Tümgeneral Yavaş ve Bayan Yavaş, Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Bayan Topaca’ya gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —