Tarih: 18.02.2017 13:24

Muhafazakar Villalar, Balayı Villaları, Kalkan Villalar

Facebook Twitter Linked-in

Otel odaları sizin ve aileniz için uygun olmayabilir gereğinden fazla özeni Otellerde size göstermiyor ve çevrenizde bulunan insanlardan rahatsız oluyor olabilirsiniz. Oteller 7 yıldızlı olsa bile çevrenizdeki insanlardan rahatsız oluyorsanız ve sizi evinizde gibi hissettirecek bir tatil yapmak istiyorsanız, ailenizle baş başa kalmak istiyorsanız. Kalkan kiralık Villalar tam size göre isterseniz ailenizle isterseniz çoklu arkadaş gruplarınızla Kalkan Villalarda tatile doyacaksınız. Muhafazakar villalar sayesinde sadece ailenizle ve tanıdık arkadaşlarınızla baş başa kalacaksınız.

 

Muhafazakar Villalar

 

Muhafazakar villalar sayesinde kimse tarafından görünmezsiniz ve havuzla terasında rahatça tatilinizi yapabilirsiniz. Muhafazakar aileler tarafından sıkça tercih edilen villalarda konforu ve rahatı yakalayacaksınız. Muhafazakar Villalar tercihinize göre değişebilir ister 10 kişilik ister 8 kişilik olarak tercih edebilişiniz. Balayınız için de en doğru tercih Balayı Villaları olacaktır. Balayı Villaları genel olarak iki kişiliktir. Balayı Villaların odaları süit olarak kullanılmaktadır.

İkişer aile grubu olarak 8 kişilik bir Muhafazakar villalar seçebilirsiniz. Balayı Villalarında ise eşinizle unutamayacağınız bir balayı geçirebilirsiniz. Villalar kusursuz bir biçimde tasarlanmıştır. Muhafazakar villaların havuzunda eğlenirken kimse sizi göremez ve bu şekilde rahatça havuzda stresinizi atabilirsiniz.

 

Kalkan Kiralık Villalar

 

Kalkan kiralık Villalar tam olarak doğa ile iç içe yer almaktadır. Doğanın size sunduğu temiz havayı Kalkan kiralık Villalar sayesinde iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Villaların etrafları çam ve zeytin ağaçları ile kaplanmıştır bu nedenle çam ağaçlarının enfes kokusu Kalkan Villalardan hissedebilmektedir.

Kalkan villaların çoğundan deniz görünmektedir. Deniz manzarasının enfes keyfini seyrederken akşamları içeceklerinizi yudumlarken günün yorgunluğunu atmak istemez misiniz? Kalkan villalarda ihtiyacınız olan her şey mevcuttur. Mutfak ve banyolardaki araç ve gereçler tam ve eksiksiz olarak çalışmaktadır.

Balayı için en uygun bir tercih olan Muhafazakar Balayı villaları sayesinde eşinizle unutamayacağınız bir balayı yaşayacaksınız. Balayı Villaları iki kişilik üretilmesine rağmen oldukça lüks ve konforludur. Eşiniz ve sizin ihtiyacınız olan her şey Balayı Villalarında mevuttur. Balayı Villalarında diğer tercihler gibi havuz ve barbekü bulunur.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —