Tarih: 03.09.2012 18:07

Mudanya'da Refet El Roman coşkusu!

Facebook Twitter Linked-in

Bursa’nın Mudanya ilçesinde düzenlenen 4. Barış Festivali, pop müziğinin usta sesi Rafet El Roman konseriyle sona erdi.Barışa başkentlik yapmış bir ilçe olan Mudanya'nın tarihine yakışır bir festival olan Barış Festivali’nin son gününde Rafet El Roman sahne alırken, sanatçının seslendirdiği parçalara hep bir ağızdan eşlik eden Mudanyalılar, gönüllerince eğlendi. "Mudanya'da olmak ve böylesi güzel bir ilçeyi görmekten mutluluk duyuyorum" diyen Rafet El Roman, "Şarkılarımız dünyaya barışı getirsin" dedi. 

 

 

Dillerden düşmeyen parçalarını seslendiren Roman, performansı ile konser alanını dolduran Mudanyalıları coştururken, sahne enerjisiyle de coşkuyu doruklara çıkardı. "Senden Sonra" isimli parçanın bestecisi Soner Gerçeker ile birlikte şarkıyı söyleyen Roman, ritmi yüksek repertuarı ile Mudanyalıları eğlencenin zirvesine çıkardı. 

 

 

 

Konser sonunda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, barışın önemini dile getirerek sanatçıya plaketini takdim etti. Mudanya'nın tarihi zenginliğini ve tarih içindeki anlamını ön plana çıkarmak için bu festivali tertiplediklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk de, "Festivali her yıl daha da geliştiriyoruz. Sanatçımıza bizleri onurlandırdığı için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

 

 

Sanatçıya çiçeğini Aktürk verirken, Belediye Başkan Yardımcısı Seçil Pınar İncecik de zeytin ve zeytin yağı hediye etti.Öte yandan, Mudanya’da bulunan yabancı misafirler de konserde eğlendi. Almanca şarkı söyleyerek Ansbachlı misafirlerle sohbet eden Roman, Türk-Alman dostluğunun köklü olduğuna işaret etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —