Tarih: 12.06.2012 15:53

Muavin kaynar çayı üzerine döktü!

Facebook Twitter Linked-in

 Çanakkale'de, otobüste çay servisi esnasında üzerine üzerine kaynar su dökülen bir kişi haşlandı.Balıkesir’den İstanbul’a giden yolcu otobüsünde seyahat eden Haluk Kalkan’ın üzerine, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi yakınlarında, muavinin çay servisi yaptığı içi kaynar su dolu termos devrildi. Vücudunun bir bölümünde 1. derece yanıklar oluşan Kalkan şikayetçi oldu. 

 

 

 

 

Şirket hakkında şikayetçi olmak için Küçükkuyu’ya gelen Haluk Kalkan, “Tatil için geldiğim Sarımsaklıdan İstanbul’a dönüş için bir otobüs firmasından kendim, eşim, bir yaşındaki kızım ve yeğenim için bilet almıştım. Çanakkale üzerinden İstanbul’a giderken, Küçükkuyu rampalarında, muavin çay servisi yaptığı sırada, otobüs viraja girince, servis masasının üzerindeki içi kaynar su ile dolu olan termos devrilip üzerime döküldü.

 

 

 

Sol kolum, bacağım ve ayaklarım fena şekilde haşlandı. Biz yaralı yere soğuk su döktük. Otobüs hiç durmadan 45 kilometre ilerideki Ezine’ye kadar gitti. Bizi hastanenin yanına bıraktı ve yoluna devam etti. Valizlerimizi bile alamadık. Cep telefonumuz bile otobüste kaldı. Hastanede 1. derece yanıktan bir hafta rapor aldım. Sonra firmanın ayarladığı bir araç ile Küçükkuyu’ya gelip firmadan şikayetçi oldum” dedi. Firma yetkilileri ise, olaydan üzüntü duyduklarını ve yolcunun hukuki haklarını yerine getireceklerini belirtti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —