Tarih: 24.02.2020 19:57

Muallim Köy'den Elinizi Çekin ! Bölgemizin huzurunu kimseye bozdurmayacağız

Facebook Twitter Linked-in

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın duyurusuna göre;

Gebze Muallimköy Mevkii'nde Far Turizm Liman ve Servis İşletmeleri A.Ş. tarafından 'Liman (İskele, Rıhtım,Dolgu) Projesi'nin yapılması planlanıyor. Söz konusu proje için, 25.11.2014 tarih ve 29186 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği’nin 9. maddesi gereğince 27 Şubat Perşembe günü saat 10.00'da faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacak. Toplantı yeri, Muallimköy Gençlik Spor Kulübü Dernek Lokali. ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş; PDR Çevre Yatırımları Planlama ve İnşaat Ltd. Şti.

MHP Gebze Eski İlçe Başkanı Ferit Taşdemir,mahalle sakinleri ve köy muhtarı Haydar Yılmaz ile bugün olağanüstü toplantı yaptıklarını sosyal medya hesabından açıkladı.

Taşdemir'in açıklaması şöyle:

Konsey olağanüstü gelişmelerden dolayı Muallim köy muhtarı Syn.Haydar Yılmaz ında katılımıyla toplandı.Gündemimiz Muallim Köy'ün sahiline ''Far Turizim'' adındaki bir şirket tarafından yapılmak istenen Liman işletmesi. Yapımına köy halkı şiddetle karşı çıkmaktadır .Eğitim ve Öğretim vadisi Muallim Köy'e ve Bilişim Vadisi'ne yapılacak en büyük kötülük olacaktır.Köy halkı olarak bölgemizin huzurunu kimseye bozdurmayacağız.Köyümüz İsmine münhasır eğitim öğretim bölgesi olarak kalacaktır.Yetkililere Sesleniyoruz.Bu çalışmaya dur deyiniz.Köy halkı olarak vatandaşlarımız bir ve beraber olacak. Oynanmak istenen oyun bozulacaktır.Muallim Köy'den Elinizi Çekin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —