Tarih: 26.10.2015 11:05

Motivasyon için bakış açınızı değiştirin

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Özel Güvenlik Görevlilerine “İşyerinde Yüksek Motivasyon” eğitimi verildi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Zabıta ve Özel Güvenlik personeline yönelik “İşyerinde Yüksek Motivasyon” konulu eğitim semineri düzenlendi.
 
İŞYERLERİNDEKİ MOTİVASYON
Büyükşehir Belediyesi Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminerde kişisel eğitim ve NLP uzmanı Oğuz Saygın, iş yerinde yüksek motivasyon sağlamanın faktörlerini anlattı. İki gün boyunca devam eden eğitimlerde katılımcılarla zaman zaman pratik yapan Saygın, insanların özellikle büyük iş yerlerinde motivasyon konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.
 
UYGULAMALI EĞİTİM
Kişisel eğitim ve NLP uzmanı Saygın, farklı kişilik tiplerine göre motivasyon yönlerinin değiştiğini ifade ederek iş stresinin motivasyonu etkilediğini belirtti. Motivasyon için kişinin bakış açılarını geliştirmesi gerektiğini dile getiren Saygın, ekip çalışması ve takım ruhuna dikkat çekti. Vatandaşa hizmet verirken nasıl iletişim kurulması gerektiği üzerinde de durulan eğitimde, hizmet sektöründe çalışan belediye personelinin iş bitirici, yol gösterici, anlayışlı ve güler yüzlü hizmet vermesi gerektiği anlatıldı ve bunu nasıl yapacakları da uygulamalı olarak gösterildi.

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —