Tarih: 19.11.2018 20:06

Monitor Minor Hakkında Her Şey ve Monitor Minor Kurulumu

Facebook Twitter Linked-in

Monitor Minor telefon dinleme programı, bazı insanların yaşamış oldukları güvenlik endişesine çözüm olması için geliştirilmiştir. Söz konusu yazılımların geliştirilmesinin en önemli nedeni olarak akıllı telefonlar gösterilebilir. Çünkü daha önceki dönemlerde telefonlara program yüklenmesi mümkün değildir. Mobil cihazların yaygınlaşması ve program yüklenebilmeleri, söz konusu programların geliştirilme sürecini hızlandırmıştır. Kısa sürede başarıya ulaşan bu denemeler zamanla geliştirilmektedir.

Telefonların dinlenmesi ve izlenmesi için kullanılabilen farklı programlar bulunurken bunların arasında gerek özellik gerekse de kalite farkı olduğu bilinmektedir. İnsanlar, kendi beklenti ve ihtiyaçlarına göre bunlardan dilediklerini rahatlıkla tercih edebilir. Fakat bu noktada bilinmesi gereken önemli bir husus vardır, o da söz konusu yazılımların sadece Android cihazlarda çalışmasıdır. iPhone gibi farklı sistemlere sahip cihazlar için bu yazılımlar uygun değildir.

Monitor Minor Telefon Dinleme Programı Nasıl Çalışır?

Telefonların dinlenmesi için geliştirilen bu programın çalışma prensibi oldukça basittir. Monitor Minor telefon dinleme programı, gizli bir şekilde hedef cihaza yüklenmelidir. Daha sonra ise söz konusu program ile panel arasında otomatik bağlantı kurulur ve bu aşamadan sonra dinleme işlemi başlayabilir. Üstelik yapılacak olan dinleme için kesinlikle cihaza herhangi bir bildirim gönderilmektedir. Monitor Minor dinleme yazılımı ile yapılacak olan diğer işlemler şunlardır:

Monitor Minor ile Konum Belirleme

Gelişen teknolojinin sunmuş olduğu kolaylıklardan birisi olan Monitor Minor telefon dinleme programı, dinlenen mobil cihazların konumunun tespit edilmesi noktasında da çok etkilidir. Panel üzerinden bağlanılan cihazların GPS özellikleri aktif hale getirilir ve bu aşamadan sonra ilgili kişilerin konumları tam olarak belirlenmiş olur.

İnsanlar için bu özellik son derece önemli avantajlar sağlar. Örnek vermek gerekirse gün içinde çocuğunun nerede olduğunu merak eden anne ve babalar, bu özellik sayesinde akıllarındaki soruya direkt ve doğru bir şekilde cevap bulabilirler. Bu da çocukların güvenliklerini sağlama noktasında çok önemlidir.

Monitor Minor kurulumu ve yazılımı satın almak için https://www.monitorminor.gen.tr sitemizi ziyaret edebilir, 0543 323 0 323 numaralı telefonu arayabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —