Tarih: 25.01.2012 15:16

Mollaoğlu mahkemeye çıktı!

Facebook Twitter Linked-in

Çevrede Mollaoğlu olarak bilinen, “Dini inanç istismarı suretiyle dolandırıcılık, ticaret ve şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticiliği dolandırıcılığı yapmakla” suçlanan Mustafa Mallı Gebze Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 29 Kasım 2011’de görülen duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bu tarihten bu yana cezaevinde tutulan Mallı geçtiğimiz günlerde ilk duruşmasına çıktı. Dolandırıldıklarını iddia eden vatandaşlarla ilk defa yüzleşen Mallı bütün iddiaları reddetti.

 

 

BÜTÜN SUÇLAMALARI REDDETTİ

 

 

Mollaoğlu Deneği Başkanı Ömer Aktaş gazetemize açıklamalarda bulunarak duruşma hakkında bilgi verdi. Mahkeme salonuna iki mağdurun alındığını ve bunların Mustafa Mallı ile yüzleştirildiğini söyleyen Aktaş, “Bütün suçlamaları reddetti. İflas ettiğini, mağduriyetin bundan kaynaklandığını söyledi. Eğer tahliye edilirse bütün borçlarını ödeyeceğini söyledi” dedi.

 

 

DOSYALAR BİRLEŞTİRİLİYOR

 

 

Mollaoğlu’nun mal varlığının fazlalığından bahsettiğini söyleyen Aktaş, “Hep aynı şeyleri söylüyor. Hakkında birçok dosya ve suçlama var. Yine serbest bırakılmayı istedi. Bundan sonraki süreci takip edeceğiz” dedi.  Mahkeme Mustafa Mallı hakindeki suçlama dosyalarının birleştirilmesine karar verdi. Bundan sonraki duruşma 16 Mart’ta gerçekleşecek.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —