Tarih: 06.12.2017 12:28

Modayitikla Giyimde Bir Numara

Facebook Twitter Linked-in

Erkek giyimde şıklığı adresi modayitikla.com sonbahar / kış sezonu indirim kampanyaları devam etmekte. Sezon modası giyim modellerini müşterileriyle buluşturan Modayı Tıkla gösterdiği güven sayesinde müşterileri tarafından tam not almayı başaran ender firmalardan birisi.

Sokak modası kavramını Türkiye'de ilk uygulamaya sokan firma olarak bilinen Modayitikla erkek giyim ve aksesuar ürünleri satan bir hazır giyim firması. İzmir'deki mağazalarının dışında www.modayitikla.com web sitesi ile tüm Türkiye'ye başarılı satışlar gerçekleştiren ve özellikle genç kesim tarafından ilgiyle izlenen bir firma.

Her sezonun kendine özel tasarımlara sahip modellerini satışa uygun fiyatlarla sunan modayitikla.com hızlı teslimat prensibi ile çalışmakta. Müşterilerimize elimizden en gelen en hızlı şekilde ürünlerini ulaştırmaya çalışıyoruz diye bilgi veren firma yöneticileri şeffaf kutuya kadar bizden alışveriş yapan tüm ziyaretçilerimizin güvenini yakalayabileceğimiz tüm uygulamaları sağlıyoruz demekteler. Sezon modası erkek mont ve erkek bot modelleri şuan sitenin en gözde ürünleri ; en çok satanlar arasından yer almkta. İkinci sırada ise uzun ve salaş
panço hırkalar yer almakta. Birbirinden güzel kesimlere ve modellere sahip ürünler göz doldurmakta.
Bugün erkek giyim denilince akla gelen sayılı siteler arasından yer alan modayitikla deneyimli ekibi ile %100 müşteri memnuniyeti sağlamak için çalışmakta.

Müşterilerine oldukça geniş yelpazede bir ürün gamı sunan firma aynı zamanda çeşitli ödeme alternatifleri ile ise ziyaretçilerinin keyifle alışveriş yapabilmelerini sağlıyor. Siparişler aynı gün titizlikle hazırlanıp kargoya teslim edilirken tüm Türkiye'ye 1-3 gün arasından teslimatları gerçekleştiriyorlar ve tabi ki bu müşterileri tarafından takdir ediliyor. Dönem dönem gerçekleştirilen ve ses getiren kampanyaları takip ederek modayitikla'dan en uygun fiyatlı ürünlere sahip olabilirsiniz. Kampanyalar firmanın sosyal medya hesaplarından ve sitesinden düzenli olarak yayınlanmakta.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —