Tarih: 05.05.2017 20:36

Modanisa’nın Başarısının Ardındaki İsimler Kimlerdir?

Facebook Twitter Linked-in

Oldukça yaratıcı bir fikirle yola çıkan bir startup projesi olan Modanisa, bugün her ay milyon dolarlık cirolar elde ediyor. Modanisa’nın kurulumu 2011 yılında Kerim Türe, Sami Güzel ve Lale Tüzün tarafından yapıldı. Kurulumda, Türkiye’nin tesettür giyim konusundaki eksikliğini gidermek amaçlandı. Bu doğru fikir, kısa süre içinde büyük bir ilgi gördü. Şirket, hızlı büyüme ile de başarılı bir şekilde başa çıktı ve şimdi dünyanın 75 ülkesine satış yapan bir e-ticaret devi haline geldi. Şirketin kurucularından olan Kerim Türe, şirket başarısını her zaman operasyonel mükemmeliyetçiliğe ve hızlı büyüme ile doğru şekilde başa çıkılmasına bağladı. Bu başarılı projenin arkasındaki isimlerden biri olan Kerim Türe, kısa süre içinde Türkiye’deki girişimci adayları tarafından en çok konuşulan kişi haline geldi. Peki, Kerim Türe kimdir?

Kerim Türe, Türkiye’nin en başarılı girişimcileri arasında yer alıyor. Kerim Türe’nin kariyerinde pek çok başarılı startup projesi bulunuyor. Kuruluşunda parmağı olan, startup projesi olarak başlayan şirketlerin tamamı bugün sektör liderleri arasında yer alıyor. Bu durum Kerim Türe’nin ne kadar başarılı bir girişimci olduğunu gözler önüne seriyor. Zira Kerim Türe de kendisini bir girişimci, yatırımcı ve hayalci olarak tanımlıyor. Bu sektörde başarılı olmak için hayal etmenin asla bırakılmaması gerektiğini gösteren hikayesi ile Türe, Türkiye’deki girişimci adaylarına umut ışığı oluyor.

Modanisa’nın bir diğer kurucusu olan Sami Güzel’in kariyeri de başarılı projelerle dolu. Online reklamcılık, dijital pazarlama ve e-ticaret konularında oldukça başarılı bir isim olan Sami Güzel, bugün Modanisa’da CEO olarak görev almaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —