Tarih: 27.05.2020 21:34

Moda Tasarımcı Dilek Arslan Dilber hamam kapattı!

Facebook Twitter Linked-in

 

Son zamanlarda yaptıklarıyla, evliliği ile ve moda, sanat camiasındaki yakın ilişkileri ile gündemden düşmeyen başarılı iş kadını Dilek Arslan Dilber yine gündemden düşmeyecek bir olaya imza attı.

Geçtiğimiz günlerce iş stresinden ve hayatın hengamesinden yorularak arkadaşlarına bir parti vermeyi tercih eden başarılı modacı seçimi ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü modacı arkadaşlarına hamam kapatarak parti vereceğini söyleyince arkadaşları da şaşkınlıklarını gizleyemedi. Alışıla gelmiş sıradan işler bana göre değil diyen başarılı moda tasarımcı yaklaşık 10 arkadaşı ile birlikte hamam kapattı.

Hamama müzisyenleri de davet eden Dilek Arslan Dilber adeta arkadaşları ile birlikte hamam sefası yaptı. Uzun saatler boyunca süren partide gelen misafirler hem ter attı hem kurtlarını döktü. Parti sonrasında hem dinlendiklerini hem eğlendiklerini sözlerine ekleyen başarılı iş kadını ve moda tasarımcı Dilber ‘’Sıradan olan hiçbir şey benim hoşuma gitmiyor. Uzun zamandır arkadaşlarla bir partide buluşma fikrimiz vardı. Benden hatırası olacak bir gün geçirmek istedim. Bu yüzden tercihimizi hamamdan yana kullandık. Oldukça eğlenceliydi hem terimizi hem kurtlarımızı döktük’’ diyerek basın mensuplarını gülümsetti.

Mütevazı ve sakin yaşantısıyla, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle ve örnek aile tablosu ile gündemden düşmeyen başarılı tasarımcı ilerleyen günlerde adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Ünlü iş kadını ‘’Dileq Arslan’’ markası altında çalışmalarına devam ederken, şu günlerde 2020 yaz kreasyonunu hazırlamakla meşgul.

Ünlü modacının müşteri kitlesini ise Türkiye’nin tanınmış simalarının yer aldığı ünlüler oluşturuyor. Manken, model, oyuncu, sanatçı ve sporcu birçok ünlü müşterisi bulunan iş kadını Dilek Arslan Dilber, yaptığı çalışmalarla birlikte uzun süre magazin gündeminde kalacağa benziyor.

0-149.jpg

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —