Tarih: 23.12.2011 16:51

Mobilyacılara iş güvenliği dersi

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl Mobilyacılar Odası ile Bursa, Bilecik, Eskişehir Kalkınma Ajansı (BEBKA) iş birliğiyle düzenlenen işçi sağlığı ve iş güvenliği seminerlerini başarı ile tamamlayan 71 firma sahibi ve çalışanlarına sertifikaları verildi.Mavi Akademi Eğitim Danışmanlığı firmasınca verilen ve 3 gün süren eğitimlerin ardından törenle katılanlara sertifikaları verildi.  

 

 

Törende konuşan Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, üç günlük eğitimleri tamamladıklarını belirterek, "Bu eğitimler sonunda 71 arkadaşımız belge almaya hak kazandı. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Eğitimlerimiz başarı ile tamamlandı. İnşallah bu eğitimleri tekrar 2012 yılında kalan diğer firmalarımıza yönelik gerçekleştiririz."

 

 

"Alınan bu belgelerin her iş yerinde bulunması mecburi. 2012 yılında bu konuda sıkı denetimler olacak. Eski düzen değişti. Her şey kayıt altında. Oda olarak bu programımıza destek veren firmalara teşekkür ederiz. İnşallah amacına ulaşır" dedi. Konuşmaların ardından seminere katılan 30 firma sahibi ile 41 çalışana sertifikaları verildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —