Tarih: 10.02.2012 09:48

MOBESE görüntüsünü engelleyen ağaçlar budandı!

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin güvenliğini sağlayan noktalara yerleştirilen MOBESE kameralarının görüntülerini engelleyen veya kör nokta oluşturan yerlerdeki ağaçları budadı. Üst geçitler, terminaller ve iskeleler, Sekapark ücretsiz otopark alanı noktalarına yerleştirilen Büyükşehir kent güvenlik sistemindeki 380 kamera ve Emniyet müdürlüğüne ait MOBESE kameralarının önleri açılmış oldu.

 

GÖRÜNTÜ NETLEŞTİ

 

MOBESE sistemine bağlı kameraların önlerindeki ağaçlar, büyüdükçe görüntülerde kör noktalar oluşturmaya başlamıştı. Kocaeli genelinde MOBESE kameralarının bulunduğu 56 noktada görüntünün netleşmesi ve kadrajın genişlemesi için Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Park Bahçeler birimi iş birliği yaptı. Emniyet müdürlüğünden bir görevli ve Park Bahçeler birimine ait budama ekibi belirlenen noktalarda işe başlayarak ağaçları tek tek budadı.

 

BİNLERCE AĞAÇ BUDANDI

 

MOBESE görüntüsünü engelleyen ağaçları temizleyen Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Birimine bağlı budama timi, tam teçhizat iş başındaydı. Güvenlik tedbirlerini alan ekipler bir sepet yardımı ile binlerce ağacı budadı. Herhangi bir sorunun yaşanmayan çalışmada arkadan gelen ekipler kesilen ağaç dallarını anında toplayarak, temizlik çalışması yaptı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —