Mmo’nun Talebine Başkan Demirtaş’tan Yeşil Işık

Mmo’nun Talebine Başkan Demirtaş’tan Yeşil Işık

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, İlkadım genelinde konut ve iş yerlerindeki asansörlerin periyodik kontrollerinin...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, İlkadım genelinde konut ve iş yerlerindeki asansörlerin periyodik kontrollerinin yeniden MMO Samsun Şubesi tarafından yapılması konusunun Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından olumlu karşılandığını söyledi.

MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde İlkadım Belediye Başkanı seçilen Necattin Demirtaş'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. MMO yöneticileri Demirtaş'a ayrıca 2018-2019 dönemine ait şube çalışma programı hakkında detaylı bilgi aktardı.

İlkadım Belediyesi ile iş birliği

Ziyarette açıklamalarda bulunan Gürkan, şube yönetim kurulunun çalışma programı doğrultusunda kurum ve kuruluşları ziyaret ederek çalışma ortamları oluşturduklarını belirterek, "Birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerimize, Samsun'a ve ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz. İlkadım Belediyesi ile de her türlü iş birliği ve birlikte çalışma ortamında yer almak istiyoruz" dedi.

MMO'nun talebine Başkan Demirtaş olumlu yaklaştı

İlçe genelinde konut ve iş yerlerindeki asansörlerin periyodik kontrollerinin yeniden MMO Samsun Şubesi tarafından yapılması konusunun da gündeme geldiğini belirten Gürkan, "İlçe genelindeki 4 bini aşkın asansörün, tamamen bir kanuni zorunluluk olan asansör periyodik kontrollerini şubemiz olarak tekrar üstlenmek istiyoruz. Sayın Demirtaş'ın bu yöndeki olumlu tavrı bizleri son derece mutlu etti" diye konuştu.

Ziyarete Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sekreter Üye Nail Yolaydın, Sayman Üye Bekir Akarsu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Ünsal Kıran, Ali Dinler ve Ömer Yardımcı da hazır bulundu.



Hatay’da 4.0 büyüklüğünde deprem

Trump, Venezuela rejiminin "Yabancı Terör Örgütü" olarak tanımlandığını açıkladı

Sarıyer’de üst katı kayan bina gecekonduya yaslandı: Facianın eşiğinden dönüldü

Kağıthane’de makas atan sürücü, park halindeki tıra çarptı: 2 yaralı

Çekmeköy’de zincirleme kaza: 7 yaralı

Yalnız yaşayan yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Kaza yapan sürücü aracı bırakıp kayıplara karıştı

Tokat Belediyesi’nde dinleme cihazı soruşturmasında 2 kişi tutuklandı

Güllü’nün oğlu savcıya müşteki olarak ifade verdi: "Atacağım camdan, atlayacak mısın camdan kelimelerini ablam Tuğyan söylüyor"

Kocaeli’de 16 yaşındaki genç evde başından vurulmuş halde bulundu

Kayseri’de esnaf boğazına şeker kaçan çocuğu heimlich manevrasıyla kurtardı... O anlar kamerada

Yeni yıl öncesi 6 ton sahte alkol ele geçirildi

Talas’ta zabıta ekiplerinden gıda denetimi

Muş’ta köy yolunda mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı

Dinleme cihazı soruşturmasında iki şüpheli için tutuklama talebi

DMM’den "Türkiye’ye BioNTech aşısı gelmedi" iddialarına yalanlama

Fatih’te güvenlik kulübesi alev alev yandı

Kayıp olarak aranan eski muhtar varilin içinde ölü bulundu

Euroleague: Fenerbahçe: 77 - Panathinaikos: 81

Diyarbakır’da özel okulda 8 yaşındaki çocuğun darbedildiği iddiası

51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı davasında firari sanıklar için 10 milyon TL’lik güvence bedeli kararı

Kahramanmaraş’ta öldürülen genç kızın yakınlarından adalet çağrısı

Bilecik’te bir kişi yol kenarında ölü bulundu

Yenişehir’de sis etkili oldu, görüş mesafesi 1 metreye kadar düştü

Bakan Göktaş: "Hiç kimseyi geride bırakmayan bir anlayışla hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunuyoruz"

Kiralık evde 82 düzensiz göçmen yakalandı

Tünelde bir anda duran otomobile motosiklet çarptı: Kaza anı kamerada

İstanbul’da ’Huzur İstanbul’ uygulaması

Yenidoğan bebek uçak ambulansla Konya’ya sevk edildi

Krizi fırsata çevirdi, patlayan suda aracını yıkadı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.