Tarih: 31.05.2012 10:59

Miniklerden unutulmaz konser!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürlüğü’nde eğitim alan öğrencilerin düzenlediği sınıf konserleri izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde öğrenciler enstrümanlarla gösterdikleri performanslar ile dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

 

 

DAİRE BAŞKANI YEŞİLDAL KONSERİ İZLEDİ

 

 

Konseri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü Kenan Göçer ile vatandaşlar izledi.

 

 

 

EMEKLERİNİN KARŞILIKLARINI ALDILAR

 

 

Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürlüğü Konservatuar öğrencileri keman sınıfı öğretmenleri Serkan Semint eşlik ederken diğer keman sınıf konseri ise öğretmenleri Sena Özbinar eşliğinde gerçekleşti. Gitar branşı öğrencilerinin konserine ise öğretmenleri Gökhan Tabcı eşlik etti. Muhteşem geçen konser de öğrencilerin başarılı performansları eğitmenlerinin emeklerinin boşa gitmediğinin göstergesi oldu.

 

 

 

MİNİKLERDEN HARİKA PERFORMANS

 

 

Leyla Atakan Konferans Salonu’nun tamamen dolu olduğu konserde miniklerin enstrümanlarıyla gösterdikleri performans dinleyiciler tarafından büyük alkış aldı.  Miniklerin bireysel ve grup olarak çaldıkları şarkılar konseri dinlemeye gelenleri büyüledi.

 

 

 

ÖĞRETMELERE ÇİÇEK

 

 

Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği sınıf konserlerinin sonunda eşsiz konserin mimarı olan öğretmenler Serkan Semint, Sena Özbinar, Gökhan Tabcı’ya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü Kenan Göçer çiçek takdim etti.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —