Tarih: 13.04.2018 12:02

Mini Stepne | www.artvinticaret.com

Facebook Twitter Linked-in

Lastikleriniz de bir arıza çıktığında sizleri yalnız bırakmayan bu ürünler yüksek kaliteli ve çok uygun fiyatlarla siz değerli müşterilerimize satışa sunuluyor. Hemen sayfamıza girip güvenli alışverişe başlayabilirsiniz.
 

Mini Stepne

Stepne, motorlu taşıtlarda bulundurulması zorunlu olan yedek lastiktir. Yolculuk esnasında aracın lastiklerinden birinde yaşanabilecek bir sorun ya da patlama durumunda stepne ile değişim yapılır. Bu nedenle araçlarda stepne hayati önem taşır. Stepnesiz bir yolculukta yolda kalma riski yüksektir. Mini stepne, araçlarda stepnenin fazla yer kaplamaması için tasarlanmış bir stepne çeşididir. İnce stepne de denilen mini stepneler 2500 Kg’a kadar olan tüm otomobiller için uygundur. Stepne otomobillerin bagaj kısmına yerleştirilir. Bagajda çok yer kaplıyor diye stepnesiz yolculuk yapmak isteyenler için özel olarak tasarlanan mini stepne yer sorununa çözüm olmaktadır. Mini stepne sayesinde bagajınıza yerleştireceğiniz eşyalarınız için daha fazla alan açılacaktır. Pratik kullanım ve kolay değişim özellikleri ile de oldukça çok tercih edilen mini stepne sürücüler için de büyük kolaylık sağlamaktadır. Mini stepne otomobillerde zorunlu ve şart bir uygulama olan stepne bulundurma ihtiyacına harika bir çözüm olarak üretilmiştir.

Mini Stepne Fiyatları

Mini stepne kolay kullanılabilen bir sistem olarak mini stepne seti olarak satışa sunulmaktadır. Mini stepne seti içerisinde lastik değişimini sağlayacağınız kriko ve bijon anahtarları da bulunmaktadır. Normal stepneye göre çok daha kolay bir şekilde lastik değişimi olanağı sağlayan mini stepne sürücülere pratik bir çözüm sunmaktadır. Mini stepne ile artık yolda lastik patlarsa korkusuna bir son verebilirsiniz. Yolda lastikte sorun yaşayıp mini stepne ile değiştirdiğinizde azami 80 km. hızla istediğiniz kadar yol alabilirsiniz. AJS lastik ve alüminyum alaşım jant ile üretilen mini stepne lastik 630 kg. maksimum yüklemeyi taşıma gücüne sahiptir. Normal lastikler de olduğu gibi hız yapma olanağınız olmasa da sizi yolda kalma tehlikesinden kurtarmış olur. Mini stepne fiyatları tüm değiştirme seti ile birlikte 250 ile 500 TL aralığında cazip bir fiyat ile satışa sunulmaktadır. Hafif ve ince olma özelliği ile otomobil bagajında çok az yer kaplama özelliği ile marifeti büyük bir ürün olan mini stepne, bu özelliklerine göre uygun bir fiyat ile satıştadır.

Mini Stepne Satış Adresi www.artvinticaret.com

Mini stepne satın alırken yalnızca lastik değil değişimini sağlayacağınız kriko ve bijon anahtarlarını da set olarak almalısınız. Zira yolda kalma durumunda lastiği rahat bir şekilde mini stepne ile değiştirebilmeniz için bu aparatlara ihtiyacınız olacaktır. Mini stepne değişimi için satın aldığınız kriko ve bijon anahtarları ile lastik değişimini çok pratik ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Mini stepneyi internet alışveriş sitelerinden piyasanın çok altında fiyatlarla satın alabilirsiniz. Üstelik ikinci el mini stepne bulma imkanınızda vardır. İnternet sitelerinde sıfır ve ikinci el mini stepne olanakları cazip fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Güvenli ve kaliteli bir internet alışveriş sitesi olan www.artvinticaret.com internet adresinde mini stepne hizmeti alabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —