Tarih: 31.05.2012 12:22

Mimarlar Odası'ndan eğitimde bir ilk!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Mimarlar Odası, bir ilke daha imza atarak ilköğretim okulları arasında düzenlediği “Sen mimar olsaydın YAŞADIĞIN KENT İÇİN NE TASARLARDIN” adlı ödüllü resim yarışması sonuçlandı.

 

 

4 İLÇENİN OKULLARI DAVET EDİLDİ

 

 

Yarışma, devlet ve özel İlköğretim okullarının  4-5.6.7.8 sınıfları kapsadı. Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliği ile düzenlenen resim yarışması için yaklaşık 20 gün önce Gebze, Dilovası, Çayırova ve Darıca’da tüm okullara duyurular yapıldı.  Öğrenciler bilgilendirildi. 

 

 

ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

 

 

Şimdi sıra,  bizzat milli eğitim bünyesindeki jüri tarafından dereceye giren resimler belirlenmeye geldi. Yarışmada, 1’inciye bir laptop, ikinciye fotoğraf makinası, üçüncüye ise bisiklet hediye edilecek. Ödüller, okullar kapanmadan yarışmayı kazananlara teslim edilecek.

 

 

AMAÇ MİMARLIK MESLEĞİNİ SEVDİRMEK 

 

 

Mimarlar Odası yönetim kurulu adına Başkan Salih ışık tarafından yapılan açıklamada, “ mesleğimizin tanıtımı ve kent açısından önemi, çocuklarımıza mesleğimizin tanıtılması ve ilgisinin artırılması, yaşadığı kent için duyarlı olmasına katkıda bulunmak, düşünmesi ve hayal dünyasını geliştirmesine yardımcı olmak amacıyla, ödüllü resim yarışması düzenledik. Haziran’ın ilk haftasında ödülleri vereceğiz.”dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —