Tarih: 29.10.2015 11:09

Mimarlar 29 Ekimi kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyetin ilanının 92. yıl dönümünü Gebze Mimarlar Odası Temsilciliği düzenlediği yemekte üyeleri ile birlikte kutladı.

Bayramoğlu Resort Hotel’ de TMMOB Gebze Mimarlar Odası Temsilciliği ve Sanihydro Firması tarafından cumhuriyetin ilanının yıl dönümü dolayısı ile “29 Ekim Cumhuriyet Gala Yemeği” düzenlendi. Gerçekleştirilen etkinliğe Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, oda üyeleri, basın mensupları ve Sanihydro Firması yetkilileri katıldı. Programda selamlama konuşmasını Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk yaparak cumhuriyetin 92. yıl dönümünü kutladı. Öztürk, “Atatürk’ün en büyük eserimdir diyerek emanet ettiği milletimiz için bir dönüm niteliğinde olan ve gelecek nesillere armağan edilen en değerli günlerden olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz.

 

TÜRK MİLLETİ TAKTİR GÖRDÜ

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesi ile yola çıkan Türk milletinin bu azmi, inancı ve başarısı tüm dünyada taktir edilmekte ve örnek alınmaktadır. Türkiye Cumhuriyetini kurup bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, gazilerimizi ve cumhuriyetimizi  kurmak ve korumak için canlarını feda eden şehitlerimizi  saygı ve şükranla anıyoruz. Ayrıca Sanihydro firmasına ve değerli yetkililerine bu anlamlı günde bizleri kırmayarak bir araya getirdikleri ve bu organizasyonu düzenledikleri için teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. Canlı müzik eşliğinde yemek yiyen mimarlar odası üyeleri geç saatlere kadar cumhuriyetin yıl dönümünü kutladılar.

Haber:LALE KALAYCIOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —