Tarih: 25.03.2016 10:50

MİLLİLERİ CENK SIRTLADI !

Facebook Twitter Linked-in

Euro 2016 yolunda hazırlık maçında İsveç'i Antalya'da konuk eden A Milli takımımız, Cenk Tosun'la kazandı. Cenk'in golüyle perdeyi açan ay yıldızlı ekibimiz oyundan düşünce golü kalesinde görse de, Cenk son sözü söyledi! Bu sınavdan alınması gereken ders ise savunma zaafları oldu...
A Milli Takımımız, hazırlık karşılaşmasında Antalya'da İsveç'i konuk etti. Ay-Yıldızlılar, maça topa daha fazla hükmederek başladı. Mücadeledeki ilk tehlikeli pozisyonu ise İsveç yakaladı. 21'de Erkan Zengin'in sol kanattan yaptığı ortayı Marcus Berg kafayla John Guidetti'ye indirdi. Guidetti'nin rövaşatasında Volkan Babacan gole izin vermeyerek iki hamlede topa sahip oldu.
CENK TOSUN SAHNEDE
Milliler, 32. dakikada maçta golü buldu. Ozan Tufan'ın kafayla ceza alanına gönderdiği topu Lindelöf ıskaladı, pozisyonu iyi takip eden Cenk Tosun, sol çaprazdan çok iyi vurdu ve Olsen'i mağlup ederek Türkiyemiz'i 1-0 öne geçirdi.
VOLKAN MÜTHİŞ ÇIKARDI
Dakikalar 35'i gösterdiğinde büyük bir tehlike atlattık. Soldan kullanılan kornerde ceza sahası içinde Lustig'in şutu Ozan Tufan'dan sekip kaleye yöneldi. Pozisyonu takip eden Volkan topu tokatlarken, John Guidetti'nin hareketine hakem 'faul' dedi.
İSVEÇ BERABERLİĞİ YAKALADI
İlk yarı 1-0'lık üstünlüğümüzle geçilirken ikinci yarıda maçta ağır bir tempo vardı. 74'te İsveç beraberliği yakaladı. orta alandan yapılan ortayı arka direkte Kujovic içeri çevirdi, Granqvist topu boş kaleye gönderdi.
YİNE CENK YİNE CENK
81. dakikada sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Selçuk İnan ortayı yaptı, ceza alanı içerisinde iyi yükselen Cenk Tosun topu ağlara göndererek Milliler'i maçta bir kez daha öne geçirdi.
İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Ay-Yıldızlılarımız mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılarak EURO 2016 öncesi moral buldu.
Danny Makkelie'nin son düdüğü ile karşılaşma milli takımımızın 2-1 üstünlüğü ile sona eriyor. Gollerimizin her ikisi de Cenk Tosun'dan gelirken, İsveç'in tek golünü Andreas Granqvist kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —