Tarih: 12.04.2019 09:53

Milli sporcular Hırvatistan’dan madalyayla döndü

Facebook Twitter Linked-in

Erzincan Türk Telekom Badminton sporcuları başarılarına bir yenisini daha ekledi. Hırvatistan'ın Dubrovnik şehrinde yapılan Valamar Gençler Açık Badminton Turnuvasında Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü milli sporcusu Ece Sare Başakın iki adet bronz madalya kazandı.

Valamar Gençler Açık Badminton Turnuvasında 7 Badmintoncu madalya mücadelesi verdi. Mücadele sonunda Genç Badminton Milli Takımı Türkiye'ye 3 bronz madalya ile döndü.Çift bayanlar kategorisinde Ece Sare Başakın ve Zehra Erdem çifti bronz madalya ve karışık çiftler kategorisinde Semih Baha Başakın ve Zehra Erdem çifti bronz madalya kazandı.

Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Recep Karakoç; "Milli sporcularımızın uluslararası turnuvalarda yapmış oldukları dereceler bizleri son derece mutlu etti. Bu başarılarda emeği geçen başta Antrenörlerimiz Murat Sönmez, Uğur Erçetin olmak üzere sporcularımızın göstermiş oldukları bu üstün performanstan dolayı tebrik ediyor, bizlere her türlü desteklerini sağlayan Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik'e Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu'ya, Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz." dedi.

Milli Sporcular Hırvatistan’dan Madalyayla Döndü

Milli Sporcular Hırvatistan’dan Madalyayla Döndü




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —