Tarih: 22.04.2015 16:01

MİLLİ İTTİFAK’TAN GAZETEMİZE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Bu kapsamda bölge çalışmalarını başlatan İttifak’ın Saadet Kanadı’nın bölge milletvekili adaylarından  Avukat Zafer Mutlu ile Yusuf Aksu Gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Serap Çakır ile görüştüler.

Milli İttifak’ın Kocaeli Milletvekili Adayları Avukat Zafer Mutlu ile Yusuf Aksu beraberinde Saadet Partisi İlçe Başkanı Necati Korkmaz, İlçe Başkan Yardımcıları Şaban Atalı ve  Eyüp Özmen ile birlikte Gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Serap Çakır ile görüştüler.

“ÜLKEMİZİN DURUMU İYİ DEĞİL”

Ziyarette her iki milletvekili adayı ülkemizin maruz kaldığı işsizlik, cari açık, ekonomik kriz ve toplumun maruz kaldığı büyük sorunları bir kez daha dile getirerek bu husustaki görüşlerini dile getirdiler. Kocaeli Milletvekili Adayı Avukat Zafer Mutlu Ortadoğu ile bölgemizin küresel güçlerce  parçalanması hususunda AK Parti iktidarının yardımcı olduğunu iddia ederek: “ Maalesef bunu üzüntüyle görmekteyiz. İktidar küresel güçlerle birlik olurken, evlerde mutfaklarda yangın var, insanlar geçinemiyor” dedi.

Kocaeli Milletvekili Adayı Yusuf Aksu, Milli İttifak’ın ülke çapında önemli bir işbirliğine giderek çalışmaları başlattığını ifade etti ve bu hususta yerel  basının desteğini beklediklerini ifade etti.

BARAJI GEÇME SİNERJİSİ VAR

Milli İttifak’ın Kocaeli Milletvekili Adayları Avukat Zafer Mutlu ile Yusuf Aksu 7 Haziran seçimleri için bu kez  gerçekleşen Milli İttifak’ın yüzde 10 baarjı birlikte geçme sinerjisini elde ettiğinin görüldüğünü bu hava ve motivasyonla 7 Haziren seçimlerine gittiklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Serap Çakır da heyete teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

YILMAZ IŞIK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —